Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

Η... ΑΤΑΚΑ ΤΟΥ ΓΚΑΛΙΑΝΙ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΡΟΜΠΙΝΙΟ! (PHOTO)


Όπως αναφέρει η ιταλική ιστοσελίδα "calcioweb.eu", εκτός από τις δηλώσεις του Γκαλιάνι στο "skysports24" (μπορείτε να τις δείτε ΕΔΩ), μίλησε για την περίπτωση του Ολυμπιακού αλλά και του Τσέρτσι που απασχολεί τη Μίλαν, κατά την άφιξή του στο στούντιο του "Sky" για την κλήρωση του Ιταλικού πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα, δήλωσε : 

"Ο Ρομπίνιο εξετάζει τις προσφορές από τον Ολυμπιακό και κάποιες Βραζιλιάνικες ομάδες, θα δούμε αύριο (αναφερόμενος προφανώς στο ραντεβού με τον μάνατζερ του παίκτη). Αν φύγει, θα πάρουμε έναν επιθετικό που θα παίζει δεξιά. Τσέρτσι;  Είναι ένας επιθετικός που παίζει δεξιά".

  Αυτές ήταν οι δηλώσεις του ισχυρού άνδρα της οδού "Άλντο Ρόσι" πριν μιλήσει στις κάμερες του "skysports24", στις οποίες όπως μπορείτε να δείτε δε νανέφερε καν τη Μπεσίκτας.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις ήττες της Μίλαν στο ICC από Ολυμπιακό και Μάντσεστερ Σίτι και ανέφερε ότι "δεν μας αρέσει να χάνουμε ούτε στην προετοιμασία, αλλά θα ανακάμψουμε μέχρι τις 31/8".
Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :