Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

ΔΥΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ... «ΟΠΛΑ» ΤΟΥ ΠΟΥΛΙΔΟ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΙΓΚΡΕΣ! (PHOTO)


O Πουλίδο με την Τίγκρες είναι στα δικαστήρια με τη διαμάχη των δύο πλευρών να έχει φουντώσει για τα καλά.

Η Ομοσπονδία της χώρας μπορεί να έχει πάρει το μέρος της Τίγκρες, αλλά ο 23χρονος άσος που έχει υπογράψει στον Ολυμπιακό και περιμένει την ελευθερία του για να ταξιδέψει για την Ελλάδα έχει τα δικά του "όπλα".

Το πρώτο είναι το δεδικασμένο δύο παρόμοιων υποθέσεων που δικαιώθηκαν τελικά από τη FIFA. Του Τζεράρδο Τοράδο με την Πούμας και του Ααρόν Γκαλίδο με την Κρούζ Αζούλ. Οι δύο παίκτες είχαν κερδίσει την ελευθερία τους και έπαιξαν σε ισπανικές ομάδες, το 2000 και το 2006 αντιστοίχως.

Το δεύτερο και μεγαλύτερο ίσως "όπλο" του Πουλίδο, είναι η... δικηγόρος του!

 Η Θέλμα Χερέρα είναι μία μεγαλο-δικηγόρος που έχει κερδίσει πολλές και δύσκολες περιπτώσεις. Η Μεξικάνικη ιστοσελίδα "mmdeportes.telediario.mx" αναφέρει χαρακτηριστικά μερικές από αυτές : Toυ Αδόλφο Ρίος και τη μεταγραφή από τη Βερακρούζ στη Νεκάξα,του Γκουλιέλμο Χερνάντεζ με την Τσίβας, του Γκουστάβο Γκαϊτάν, του Εμίλιο Μόρα, του Φαουστίνο Ασπρίλια, του Λουίς Ίσλας, του Ουμπέρτο Γκονζάλες, του Γκάντχι Βέγκα, του Ομάρ Ροντρίγκες και του Τόμας Μπόι.

Αν μη τι άλλο, ο Πουλίδο κάνει ότι περνάει από το χέρι του... Αν θα δικαιωθεί θα το γνωρίζουμε σύντομα.


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :