Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

ΣΤΟ ΘΡΥΛΟ ΚΑΙ Ο ΝΤΟΥΡΜΑΖ! *VIDEOS*



Μπορεί ο Ολυμπιακός να έχει ήδη αποκτήσει για τα άκρα της επίθεσής του τον Ντοσεβί και τον Γκαζαριάν, μπορεί να έχει και τη λύση του Κολοβού, μπορεί να έρχεται και ο Κρκιτς, όμως δεν σταματάει εδώ!

Οι μεταγραφές των ερυθρόλευκων έρχεται η μια πίσω από την άλλη και είναι καταιγιστικές, με τον Τζίμι Ντουρμάζ να ετοιμάζεται να αποτελέσει το νέο μέλος των πρωταθλητών Ελλάδας!

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσιεύματα, ο Ολυμπιακός, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, έχει ερθει σε συμφωνία με την Γκεντσλερμπιρλιγκί για την απόκτηση του 25χρονου Σουηδού διεθνούς ποδοσφαιριστή (με τουρκικές ρίζες) και δεν αποκλείεται ακόμη και σήμερα να οριστικοποιηθεί η μεταγραφή!

Ο αριστερός εξτρέμ της τουρκικής ομάδας είναι εδώ και ενάμιση μήνα στο στόχαστρο του Ολυμπιακού, με τους ερυθρόλευκους να διατηρούν το έντονο ενδιαφέρον τους και τελικά να φτάνουν στη συμφωνία που ήθελαν.

Ο Μίτσελ θεωρεί ότι ο Ντουρμάζ μπορεί να προσφέρει στον Ολυμπιακό τα στοιχεία που θέλει για το αριστερό άκρο της επίθεσης όπου και προορίζεται ο 25χρονος ποδοσφαιριστής, γι' αυτό και επέμεινε στην απόκτησή του.

Μάλιστα, όπως λέγεται, η μεταγραφή αναμένεται να κλείσει και επίσημα στα 2,5 εκατ. ευρώ, με τον Ντουρμάζ να έρχεται άμεσα στην Ελλάδα για τα διαδικαστικά και τις ανακοινώσεις.

Κατά πόσον θα προλάβει να ταξιδέψει και αυτός στην Αμερική θα φανεί από την πορεία των τελικών διαπραγματεύσεων, όμως όπως είναι φυσικό όσο πιο γρήγορα τον έχει στη διάθεσή του ο Μίτσελ τόσο καλύτερα.

Δείτε τον Ντουρμάζ σε δράση στα βίντεο που ακολουθούν :





Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :