Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

ΠΑΕΙ ΓΙΑ... «ΠΑΚΕΤΟ» ΡΟΜΠΙΝΙΟ - ΝΙΑΝΓΚ! *VIDEOS*

Kάτι περισσότερο από... "ματιές" στο Μιλάνο ρίχνει ο Θρύλος, αφού όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ αλλά και ο ισχυρός άντρας της Μίλαν, Αντριάνο Γκαλιάνι, οι "ερυθρόλευκοι" προσπαθούν να φέρουν στον Πειραιά... "πακέτο" δυο παίκτες της Μίλαν! 

Ο Ρομπίνιο που είναι σαφώς πολύ δύσκολη περίπτωση και αν έρθει στην Ελλάδα θα... βουλιάξει το "Ελ. Βενιζέλος", αλλά και ο Εμπαγιέ Νιάνγκ για τον οποίο υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό, ενώ έχει γίνει ήδη και κουβέντα με τον παίκτη στο πλαίσιο του ICC στο Τορόντο του Καναδά στον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Μίλαν, με τον νεαρό Γάλλο επιθετικό να δείχνει θετικός στο ενδεχόμενο να έρθει στο Θρύλο..

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού είναι σε ανοιχτή γραμμή τόσο με την πλευρά του παίκτη όσο και με αυτή της Μίλαν και περιμένουν...

Ο Νιάνγκ δεν έχει "κοπεί" ακόμη από τους "ροσονέρι" αλλά αν αυτή είναι η επιθυμία του Γκαλιάνι οι ώρες του στο Μιλάνο είναι... μετρημένες. 

Από την άλλη πλευρά, ο Ρομπίνιο έχει ήδη "κοπεί" από το ρόστερ της Μίλαν για την ερχόμενη σεζόν και μόνο με... θαύμα θα παραμείνει στο Μιλάνο... 

Εδώ να σημειωθεί, ότι Ρομπίνιο και Νιάνγκ έχουν πολύ φιλικές σχέσεις και κάνουν παρέα και εκτός γηπέδου στο Μιλάνο. Γεγονός που ίσως παίξει το ρόλο του στην υπόθεση... 

Εξελίξεις θα πρέπει να περιμένουμε στα προσεχή 24ώρα... Για την ώρα, ας πάρουμε μία μικρή γεύση από τα "μαγικά" των δύο παικτών στα βίντεο που ακολουθούν : 




Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :