Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

«ΠΟΥΛΗΣΕΣ ΜΕ 10 εκ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΗ, ΔΩΣΕ ΣΕ ΜΑΣ ΤΑ 2,5 εκ»!

Αυτό είναι το σκεπτικό των ανθρώπων της Λεβάντε στις συζητήσεις με τον Ολυμπιακό για τον Ντιόπ.

Στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου φτάσαμε, η ομάδα του Πειραιά που μόλις πούλησε τον Σάμαρη στην Μπενφίκα έναντι 10 εκ ευρώ είναι στην... πίεση για να βρει τον αντικαταστάτη του και οι Ισπανοί, από εκεί που ζητούσαν 2 εκ ευρώ πριν από ένα μήνα και κάτι, ξαφνικά αρχίζουν τις διαπραγματεύσεις από τα 3 εκ ευρώ! 

Το ρίσκο να περιμένεις να κάνεις μεταγραφές την τελευταία στιγμή, κάποιες φορές θα σου βγει σε καλό, σε κάποιες άλλες όμως μπορεί να το πληρώσεις... ακριβά.

Το.. δεύτερο προσπαθούν να πετύχουν οι άνθρωποι της Λεβάντε και να κάνουν να πληρώσει... ακριβά ο Ολυμπιακός για τον Ντιοπ, αλλά... λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο. Ο Ολυμπιακός συζητάει και με άλλους παίκτες και αν οι Ισπανοί δεν αλλάξουν... άμεσα τακτική δεν είναι απίθανο να γίνει "στροφή" από τους Πειραιώτες και να τους μείνει ο Ντιοπ "αμανάτι".

Όσο περνάνε οι ώρες, οι πληροφορίες επιμένουν για παίκτη που δεν έχει αναφερθεί στα ρεπορτάζ ή που έχει "παίξει"στα... πολύ μικρά γράμματα. Όπως και να έχει φτάσαμε στο τέλος, λίγες ώρες υπομονή ακόμη και θα μάθουμε τι τελικά θα συμβεί...




Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :