Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

«ΔΩΡΑ»... 12ΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!



Βαριά ήττα με 3-0 από τη ρουμανική, Αστρα γνώρισε στην πρώτη αναμέτρηση του γ' προκριματικού γύρου η Σλόβαν Λίμπερετς που προέρχεται από την Τσεχία με την οποία δίνει μάχη η Ελλάδα στην ειδική βαθμολογία της UEFA.

Δώρο στην Ελλάδα, όμως, έκανε και η Λιόν, η οποία πέρασε σαν ...σίφουνας από την Τσεχία επικρατώντας με 4-1 της Μλάντα Μπόλεσλαβ.

Καλά, αν και θα μπορούσαν να ήταν καλύτερα, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά σε δημοσίευμά του το "sentragoal.gr", ήταν τα νέα και από την αναμέτρηση της Πλόιεστι με την Πλζεν που έμειναν στο 1-1 σε ένα ματς, όπου οι Ρουμάνοι προηγήθηκαν στο 77' με τον Μούτου και ισοφαρίστηκαν στο 90' από τον Κόλαρ.

Από κει και πέρα, δεν νίκησε ούτε η εκπρόσωπος της Τουρκίας. Η Καραμπούκσπορ έμεινε στο 0-0 εντός με τη Ρόζενμποργκ και κινδυνεύει με αποκλεισμό.

Ετσι με δεδομένα τα αποτελέσματα των τριών ομάδων από την Τσεχία και της τουρκικής, Καραμπούκσπορ σε συνδυασμό με τα σκορ των Ατρόμητου και Αστέρα, η Ελλάδα παρέμεινε στην 13η θέση αυξάνοντας τη διαφορά από την Τσεχία κατά 75 πόντους και μειώνοντας κατά 100 από την 12η Τουρκία.

H ειδική βαθμολογία της UEFA πριν την έναρξη των αγώνων:

12. Τουρκία 27.900

13. Ελλάδα 27.100

14. Τσεχία 27.000

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :