Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

«ΚΟΚΚΙΝΙΖΕΙ»... Ο ΜΠΑΛΟΤΕΛΙ ΜΕ 20εκ. ΕΥΡΩ! (ΡΗΟΤΟ)



Ο Μάριο Μπαλοτέλι θα είναι τελικά ο παίκτης που θα αναλάβει την εξαιρετικά δύσκολη... αποστολή να καλύψει το κενό στην επίθεση της Λίβερπουλ μετά την αποχώρηση του Λουίς Σουάρες καθώς οι «κόκκινοι» συμφώνησαν να καταβάλουν στη Μίλαν 20 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτησή του.

Κόντρα στις δηλώσεις του προπονητή της ομάδας, Μπρένταν Ρότζερς, τον περασμένο μήνα ότι δεν πρόκειται να αποκτήσει τον Ιταλό διεθνή επιθετικό ο τελευταίος επιστρέφει στην Αγγλία μετά το πέρασμα του από τη Μάντσεστερ Σίτι πριν από λίγα χρόνια με προορισμό αυτή τη φορά τους «κόκκινους» του Μερσισάιντ που συνεχίζουν την ενίσχυση τους για τη νέα σεζόν.

Με τον ίδιο τον Μπαλοτέλι να δηλώνει στο Sky Italia... «αυτή είναι η τελετυταία μου ημέρα στο Μιλανέλο».

Ο Μπαλοτέλι που έφυγε από τη Μάντσεστερ Σίτι και την Αγγλία το 2013 στα 54 ματς που φόρεσε τη φανέλα της Μίλαν έκτοτε πέτυχε 30 γκολ και ήταν ο καλύτερος της παίκτης σε μία περίοδο αγωνιστικής... κατρακύλας για τους «ροσονέρι».

Στην πρώτη του θητεία στην Αγγλία με τη Μάντσεστερ Σίτι σε 80 ματς έστειλε ισάριθμες φορές τη μπάλα στα αντίπαλα δίκτυα αλλά πολλές φορές η συμπεριφορά του εντός και εκτός γηπέδων ήταν …προβληματική.

Τελικά η Λίβερπουλ έκρινε σκόπιμο να πάρει το ρίσκο και να τον επαναφέρει στο Νησί στην προσπάθεια της να κατακτήσει τον τίτλο της Πρέμιερ Λιγκ για πρώτη στο αγγλικό πρωτάθλημα από το 1990.


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :