Σάββατο 16 Αυγούστου 2014

«ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΤΑΞΕΩΣ ΤΩΝ ΜΟΛΙΣ 8 εκ. ΛΙΡΩΝ Ο ΜΑΝΩΛΑΣ» (ΡΗΟΤΟ)


Σε δημοσίευμά της η ιστοσελίδα "metro.co.uk" αναφέρει πως ο Ολυμπιακός όρισε το ποσό για να παραχωρήσει τον Κώστα Μανωλά σε οποιαδήποτε ομάδα και αυτό είναι στα 10 εκατ. ευρώ ή οκτώ εκατ. λίρες, με την Άρσεναλ να είναι πλέον αρκετά κοντά στην απόκτησή του, καθώς όλο και αυξάνονται τα δημοσιεύματα που έχουν να κάνουν με τον διεθνή αμυντικό του Ολυμπιακού και τους "κανονιέρηδες".

Μάλιστα το δημοσίευμα υποστηρίζει πως η Άρσεναλ είναι έτοιμη για τη μεγάλη μεταγραφή.

«Η Άρσεναλ είναι ελεύθερη να αποκτήσει τον αμυντικό του Ολυμπιακού, Κώστα Μανωλά, μετά την παραδοχή της ελληνικής ομάδας που ο παίκτης μπορεί να φύγει με οκτώ εκατ. λίρες», γράφει το δημοσίευμα και συνεχίζει.

«Οι κανονιέρηδες πιέζουν πολύ για να αποκτήσουν τον παίκτη σύμφωνα με το ρεπορτάζ, έναν παίκτη ο οποίος έκανε καταπληκτική σεζόν πέρυσι και κορυφώθηκε με δυνατή εμφάνιση στο παγκόσμιο Κύπελλο. Ο Αρσέν Βενγκέρ θεωρείται πως έβαλε στο στόχαστρό του τον νεαρό 23χρονο και ο Ολυμπιακός άνοιξε την πόρτα για τη μεταγραφή, καθώς παραδέχτηκε πως μπορεί να φύγει με μια πρόταση της τάξεως των μόλις οκτώ εκατ. λιρών. Η Γιουβέντους έχει επίσης συνδεθεί με τον Μανωλά, αλλά πλέον φαίνεται να κοιτάζει αλλού, συζητώντας με την Μπενφίκα για τον Λουιζάο».

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :