Παρασκευή 15 Αυγούστου 2014

ΜΠΕΝΙΤΕΣ Ο... «ΕΚΛΕΚΤΟΣ» ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ! *ΒΙΝΤΕΟ*



Ο Χόρχε Ντάνιελ Μπενίτες από την Παραγουάη είναι ο... εκλεκτός του Ολυμπιακού για την επίθεση την επιθετική του γραμμή!

Πρόκειται για τον πρώτο σκόρερ του περσινού πρωταθλήματος Παραγουάης, ο οποίος είναι αυτός που επέλεξαν οι ερυθρόλευκοι για την επίθεση του Θρύλου ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου

Ο 22χρονος επιθετικός της Γκουαρανί, την περασμένη αγωνιστική περίοδο πέτυχε 20 γκολ στο πρωτάθλημα της πατρίδας του σε 38 αγώνες και ο Ολυμπιακός είναι κοντά στο να τον... ντύσει στα ερυθρόλευκα.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού κινήθηκαν με άκρα μυστικότητα, προκειμένου να τον κάνουν δικό τους και όπως όλα δείχνουν τον φέρνουν στο Λιμάνι. Προφανώς είναι το... όνομα-έκπληξη που δεν είχε ακουστεί, αλλά όλοι αναφέρονταν σε αυτόν! Πιθανόν να σχετίζονται και οι δηλώσεις του Μίτσελ μετά το φιλικό με την Μπιλμπάο που είπε ότι έχει ήδη αποφασίσει για επιθετικό και θα ανακοινωθεί σύντομα (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ).

Λογικά η υπόθεση αυτή δεν σχετίζεται με το θέμα του Άλαν Πουλίδο, τον οποίο ο Ολυμπιακός θα φέρει στην ομάδα, ενώ μάλλον τελειώνει η σεναριολογία περί... επαναπατρισμού του Κώστα Μήτρογλου.

Ο Μπενίτες είναι μια φορά διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας του, όταν έπαιξε κόντρα στη Γαλλία την 1η Ιουνίου 2014, μπαίνοντας αλλαγή του Ρόκε Σάντα Κρουζ στο 65ο λεπτό του αγώνα.

Στην Γκουαρανί έπαιξε αρχικά από το 2010 μέχρι το 2012 και μετέπειτα στη Ρούμπιο Νιου, προτού επιστρέψει, κάνοντας... παπάδες και πετυχαίνοντας το ένα γκολ μετά το άλλο.

Ο Μπενίτες έκανε την πρώτη του επαγγελματική εμφάνιση για το πρωτάθλημα της πατρίδας του στις 30 Μαΐου 2010 κόντρα στην Ολίμπια, περνώντας στη θέση του Ζούλιαν Μπενίτς στο 68ο λεπτό στο νικηφόρο 2-1 της ομάδας του.

Δείτε τον εν δράσει:



Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :