Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ... ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο ΜΑΛΟΥΝΤΑ!

Εδώ και λίγες ώρες κυκλοφορεί... ελεύθερος στο μεταγραφικό παζάρι ο Φλοράν Μαλουντά, αφού οι σχέσεις του  με το νέο προπονητή της Τραμπζονσπόρ, Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς, είχαν φτάσει στο... απροχώρητο. 

Ο 34χρονος Γάλλος επιθετικός (13/6/1980) αποκτήθηκε πέρσι από την ομάδα της Τραπεζούντας με την οποία μέτρησε σε όλες τις διοργανώσεις 29 συμμετοχές και επτά γκολ.

«Δεν χρειάζεται να κάνουμε τα πράγματα πιο δραματικά. Ο Μαλουντά και η Τραμπζονσπόρ έπραξαν το καλύτερο και για τους δύο. Ο Μαλουντά αποφάσισε να λύσει το συμβόλαιό του. Του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο», είπε ο Ιμπραΐμ Χασιοσμανόγλου, πρόεδρος της Τούρκικης ομάδας.

Ο Μαλουντά από την πλευρά του, είπε: «Η περσινή χρονιά ήταν καταπληκτική για μένα. Ωστόσο, ήρθε η ώρα να προχωρήσω και δεν έχω αποφασίσει ακόμα τι θα κάνω. Είχα ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο, αλλά αποφασίσαμε να λύσουμε τη συνεργασία μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, τους οπαδούς, αλλά και την ομάδα».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :