Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

«ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΕΣΒΗΣΕ, ΣΤΗΝ ΑΡΣΕΝΑΛ Ο ΜΑΝΩΛΑΣ»



Η «Gazzetta Dello Sport» και η «Expess» γράφουν ότι ο Κώστας Μανωλάς βρίσκεται στην Αγγλία και περνά από ιατρικές εξετάσεις για χάρη της Άρσεναλ, με τη μεταγραφή του διεθνή μπακ από τον Ολυμπιακό στους «κανονιέρηδες» να έχει «κλείσει» στα 7,5 εκατομμύρια ευρώ.

Όπως γράφει η «Gazzetta Dello Sport», το... «όνειρο» της Γιουβέντους και της Ρόμα για το διεθνή αμυντικό των ερυθρόλευκων «σβήνει» και η Άρσεναλ είναι εκείνη που θα κάνει τον Μανωλά δικό της.

Ο 23χρονος στόπερ, σύμφωνα και με τα δυο Μέσα, είναι ήδη στο Λονδίνο για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις για τη μεταγραφή του και να κανονίσει τις τελευταίες λεπτομέρειες πριν γίνει παίκτης του Αρσέν Βενγκέρ.

Ο Αλσατός τεχνικός στο πρόσωπο του Μανωλά βλέπει τον αντικαταστάτη του Τόμας Βερμάλεν, ο οποίος πήρε μεταγραφή για την Μπαρτσελόνα.

Στην Άρσεναλ ο Μανωλάς για τη θέση του βασικού θα έχει να ανταγωνιστεί τον Λοράν Κοσιελνί, τον Περ Μερτεζάκερ, αλλά και τον Καλούμ Τσέιμπερς.

Αυτά τα δημοσιεύματα είναι μια συνέχεια στην... ιστορία για τη μεταγραφή του κεντρικού αμυντικού του Ολυμπιακού στην Άρσεναλ και τώρα μένει να δούμε αν όντως μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου ο Μανωλάς θα γίνει... «κανονιέρης».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :