Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

ΤΑ ΕΧΟΥΝ... ΠΑΙΞΕΙ ΠΡΟΕΔΡΕ, ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟΥΣ!

Kλήθηκε και επίσημα ο Διαμαντάκος στην Εθνική λοιπόν όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ) αν και... ανεπίσημα σας το είχαμε αποκαλύψει από τις 9/8 (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ).

Από εκείνη την ώρα, δε μπορούμε να σταματάμε να... γελάμε, αφού οι πονεμένοι οπαδοί όλων των... άλλων ομάδων κλαίνε για την Εθνική που υπηρετεί τα συμφέροντα του Ολυμπιακού! 

Με... μισό επίσημο παιχνίδι τον πήρε στην Εθνική, λέει ο ένας, βάζει 10 με.... τόνο ο άλλος που και η Εθνική δουλεύει για τον Ολυμπιακό, ο τρίτος και... πιο προχωρημένος λέει ότι το κάνουν αυτό για να πουληθεί ο Διαμαντάκος στο εξωτερικό και να τα... κονομήσει ο Μαρινάκης! 

Δηλαδή, αν δε φταίει η ζέστη των τελευταίων ημερών, πραγματικά η πλάκα που τους έχει κάνει ο Ολυμπιακός τους έχει δημιουργήσει πολλά... προβλήματα! 

Να υποθέσουμε... πα΄νεξυπνοι τύποι ότι και η Εθνική Σουηδίας δουλεύει για τον Ολυμπιακό, αφού κλήθηκε ο Ντουρμάζ;

Μήπως και η Εθνική Παραγουάης που κλήθηκε ο Μπενίτες;

Βλέπουν τον Ολυμπιακό να κάνει τη μία μεταγραφή πίσω από την άλλη, να πουλάει παίκτες σε μεγαθήρια με ποσά που είναι το δικό τους ετήσιο μπάτζετ (και αν), βλέπουν την πριν από χρόνια δήλωση του Μαρινάκη για... 20 πρωταθλήματα να παίρνει το δρόμο της για την υλοποίηση, ενώ την ίδια στιγμή βλέπουν τις ομάδες τους να παίρνουν κάτι... παντελώς άγνωστους και να τους βαφτίζουν "νέους".... (το όνομα του παίκτη βάλτε το εσείς, αλλά να είναι από... Ζλάταν έως... Μαραντόνα).

Λοιπόν Πρόεδρε, χωρίς πολλά λόγια,  η διάθεση υπάρχει -και το γνωρίζουμε-, το ίδιο και το ρευστό, δύο κινήσεις απέμειναν για να ολοκληρωθεί το ρόστερ. Αποτελείωσέ τους και απογείωσέ μας.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :