Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014

ΕΤΣΙ... ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ ΤΖΙΜΠΟΥΡ ΚΑΙ ΑΜΠΝΤΟΥΝ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΝΟΤΙΓΧΑΜ!

Στη Νότιγχαμ τα έχουν βάψει... μαύρα και το φυσάνε και δεν κρυώνει για τα λεφτά που ξόδεψε η ομάδα τους για να αποκτήσει Τζιμπούρ και Αμπντούν! 

Οι  δύο Αλγερινοί για κάτι λιγότερο από ένα χρόνο τους κόστισαν συνολικά κοντά στα 7 εκ. ευρώ, με τον... "τρομοκράτη" να έχει πέρσι το πιο μεγάλο συμβόλαιο στην ομάδα και τον Αμπντούν να αποτελεί τη δεύτερη πιο ακριβή μεταγραφή τους.

Για όλα αυτά, πήρε θέση ο προπονητής της ομάδας, Στιούαρτ Πιρς και χαρακτήρισε τις συγκεκριμένες κινήσεις : «Μια αλγερινή τραγωδία για τον σύλλογο»!

Πάντως, μετά την... απαλλαγή τους από τον Τζιμπούρ, στη Νότιγχαμ είναι πρόθυμοι να πληρώσουν κάτι ακόμα για να απαλλαγούν και από τον Αμπντούν.

Συγκεκριμένα, με ένα ποσό κοντά στις 700.000 ευρώ ο Αμπντούν τους... αδειάζει τη γωνία και μετά θα μπορεί να διαπραγματευτεί με τον... Ιβάν τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ με ένα ποσό χαμηλότερο και από 500.000 ευρώ το χρόνο... 
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :