Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

«ΜΙΤΣΕΛ ΑΛΑΝΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ» (ΡΗΟΤΟ)



Ο Μίτσελ έχει βάλει τη σφραγίδα του και έχει συμβάλει τα μέγιστα στην πρόοδο του Ολυμπιακού μέσα στους 20 μήνες που είναι στον ερυθρόλευκο πάγκο.

Πέρσι οδήγησε το Θρύλο στους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ και φέτος δημιουργεί μια ομάδα που θα μπορέσει να πάει ακόμα πιο ψηλά στην Ευρώπη.

Είναι χαρακτηριστικό ότι τα πρώτα δείγματα γραφής, κυρίως μέσω του τουρνουά του ICC, ήταν πολύ θετικά, με τους ερυθρόλευκους να κοντράρουν στα ίσα δύο από τις μεγαλύτερες ομάδες της Αγγλίας και μάλιστα, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις.

Ο κόσμος φυσικά αναγνωρίζει την προσφορά του Ισπανού τεχνικού, κάτι που έδειξε έμπρακτα κατά τη διάρκεια της ανοικτής προπόνησης της Πέμπτης. Οι οπαδοί του Θρύλου στις εξέδρες του Καραϊσκάκη αποθέωσαν αρχικά τους παίκτες, όπως ήδη έχουμε αναφέρει.

Και την ώρα που πήγαν για ζέσταμα ήταν η σειρά του... Μίτσελ!

Το όνομά του έγινε σύνθημα στα χείλη των ερυθρόλευκων οπαδών... "Μίτσελ, Μίτσελ, Μίτσελ" φώναξαν οι οπαδοί του Θρύλου με τον προπονητή του Ολυμπιακού να τους… απαντά, χειροκροτώντας τους.

Αυτό άρεσε ακόμα περισσότερο στον κόσμο που δεν σταμάτησε, με αποτέλεσμα το δεύτερο σύνθημα να είναι ακόμα καλύτερο: "Μίτσελ αλάνι, για πάντα στο Λιμάνι" φώναξαν οι ερυθρόλευκοι οπαδοί και ο Μίτσελ έδειξε να το... απολαμβάνει, χειροκροτώντας και πάλι προς την πλευρά της εξέδρας.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :