Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

ΕΧΕΙ... ΛΟΓΟ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΝΗΘΕΙ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Η ΦΟΥΛΑΜ!

Το μέλλον του Κώστα Μήτρογλου δεν έχει ξεκαθαρίσει, με τη Φούλαμ να θέλει να βρει ομάδα να πουλήσει τον Έλληνα επιθετικό, μόνο που θα πρέπει να συμφωνήσει και ο "πιστολέρο". Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι έριξε άκυρο στην Τούρκικη Τράμπζνοσπορ που έδινε αρκετά καλά λεφτά στη Φούλαμ για την αγορά του παίκτη.

Σενάρια δανεισμού επίσης έχουν τύχη, αφού η Φούλαμ δε θα έλεγε όχι στο να ξεφορτωθεί έστω το μεγάλο συμβόλαιο του Μήτρογλου.

Πληροφορίες από την Αγγλία λένε ότι η Φούλαμ, εφόσον δεν βρεθεί άλλη λύση πιο ικανοποιητική, δεν έχει πρόβλημα να δανείσει για ένα χρόνο τον Μήτρογλου στον Ολυμπιακό.

Οι Άγγλοι θεωρούν -και μάλλον όχι άδικα- ότι αν σε μία ομάδα μπορεί να αναγεννηθεί ο Μήτρογλου, αυτή είναι ο Ολυμπιακός του Μίτσελ. Με τον Ισπανό κόουτς άλλωστε έκανε την καλύτερη μισή σεζόν της καριέρας του, μέχρι που τραυματίστηκε στο τέλος του περασμένου έτους... Έτσι, αν ο παίκτης γυρίσει στον Ολυμπιακό και αρχίζει να βγάζει πάλι... μάτια,στο τέλος του δανεισμού του θα είναι πολύ πιο εύκολο για τους Άγγλους να τον πουλήσουν σε συμφέρουσα τιμή.

Από την άλλη μεριά, παρόλο που ο Μίτσελ ζήτησε έναν πιο... ευέλικτο τύπου επιθετικό, αν θα έπρεπε να δεχθεί ένα πιο βαρύ φορ, αυτό θα ήταν σίγουρα ο καλός Μήτρογλου, για τον οποίο έχει εκφραστεί πολλές φορές με κολακευτικά λόγια...

Η αλήθεια είναι πως τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή ο Μήτρογλου δεν είναι προτεραιότητα για τον Ολυμπιακό. Δεν αποκλείεται όμως να γίνει στην... πορεία, αν και εφόσον "στραβώσουν" οι περιπτώσεις παικτών που είναι στην κορυφή της λίστας...
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :