Σάββατο 2 Αυγούστου 2014

ΚΑΙ ΤΩΡΑ... ΣΙΤΙ ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ!



Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε στις 22:00 (Novasports 1) τη Μάντσεστερ Σίτι στη Μινεάπολη, σε ένα παιχνίδι που υπό... προϋποθέσεις μπορεί να τον οδηγήσει και στον τελικό του σπουδαίου τουρνουά που διεξάγεται στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Το αποψινό παιχνίδι κόντρα στην ομάδα του Πελεγκρίνι ίσως να είναι και το πιο δυνατό τεστ για τους ερυθρόλευκους, καθώς απέναντί τους θα βρεθεί η πρωταθλήτρια Αγγλίας.

Τα διάφορα δημοσιεύματα μάλιστα αναφέρουν ότι οι «πολίτες» θα παραταχθούν κόντρα στον Ολυμπιακό με όλα τους τα αστέρια και αυτό σημαίνει ότι η αποστολή των ερυθρόλευκων θα είναι κάτι παραπάνω από δύσκολη.

Ο Ολυμπιακός διεκδικεί την πρώτη θέση του ομίλου και τη συμμετοχή του στον τελικό του μεγάλου τουρνουά που γίνεται στις ΗΠΑ και για να πετύχει αυτήν τη σπουδαία διάκριση θα πρέπει να κερδίσει τη Μάντσεστερ Σίτι και παράλληλα η Μίλαν να κερδίσει τη Λίβερπουλ στο άλλο ματς του ομίλου. Δεν αρκεί, δηλαδή, για τον Ολυμπιακό δική του νίκη επί των πρωταθλητών Αγγλίας, αλλά οι ερυθρόλευκοι χρειάζονται και νίκη της Μίλαν για να τερματίσουν στην πρώτη θέση του ομίλου.

Ανεξάρτητα, πάντως, από το αν θα πάρει ο Ολυμπιακός το «εισιτήριο» για τον τελικό, η ουσία είναι πως η συμμετοχή του Θρύλου σε αυτό το τουρνουά ήταν πολύ μεγάλη υπόθεση, καθώς οι πρωταθλητές Ελλάδας αποκόμισαν πολύ σημαντικές εμπειρίες, κόντρα σε μερικές από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

Δεν είναι μάλιστα τυχαίο πως η παρουσία του Ολυμπιακού κρίθηκε απόλυτα επιτυχημένη από τους διοργανωτές, οι οποίοι εξέφρασαν την επιθυμία να είναι και του χρόνου στο τουρνουά ο Θύλος της Ελλάδας!

Για το σημερινό ματς έχουν προπωληθεί περίπου 30.000 εισιτήρια και ο καιρός προβλέπεται καλός την ώρα της αναμέτρησης απέναντι στα αστέρια του Πελεγκρίνι που χαρακτήρισε πολύ δυνατό αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :