Κυριακή 3 Αυγούστου 2014

ΘΕΛΕΙ ΘΡΥΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΙ... ΤΙΠΟΤΑ!

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος έχει βρεθεί τις τελευταίες μέρες ο Βασίλης Μουράτος, τόσο για τις εμφανίσεις του με την Εθνική εφήβων, όσο και για το θόρυβο που έχει ξεσπάσει γύρω από την πιθανή μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Μιλάμε για ένα παιδί κάτι περισσότερο από 16 χρονών που είναι εύκολο να πάρουν τα μυαλά του αέρα, αν όμως είναι τέτοιος ο χαρακτήρας του. Στην περίπτωση του Μουράτου δε φαίνεται να ισχύει κάτι τέτοιο. Από τη στιγμή που εξέφρασε το ενδιαφέρον του ο Ολυμπιακός, ο νεαρός άσος ενημέρωσε τόσο την ομάδα του (Αγ. Ανάργυρους) όσο και τον ατζέντη του που είχε συζητήσεις και με άλλες ομάδες, ότι θέλει να παίξει στον Ολυμπιακό και... τίποτε άλλο.

Από την ερχόμενη εβδομάδα, που θα έχει τελειώσει τις υποχρεώσεις του με την Εθνική ομάδα, θα τελειώσει το θέμα της μεταγραφής του στον Ολυμπιακό.



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :