Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

ΤΟ... ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟ ΑΙΤΗΜΑ ΜΙΤΣΕΛ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ



Ο Μίτσελ ζήτησε να δοθεί έμφαση στην απόκτηση επιθετικού και προς τα εκεί γίνονται πλέον όλες οι απαιτούμενες ενέργειες. Zόνας, Γκουιντέτι και Μήτρογλου σε πρώτο πλάνο.

Ο Ισπανός τεχνικός δεν είχε ποτέ παράλογες απαιτήσεις. Τουλάχιστον όχι στο διάστημα που βρίσκεται στον πάγκο του Ολυμπιακού. Όμως με βάση το σχεδιασμό και τον προγραμματισμό του, τη δεδομένη χρονική στιγμή, προτιμάει να πέσει το βάρος για τον επιθετικό και ενώ η μεταγραφική περίοδος φτάνει προς το τέλος της.

Από την στιγμή που η υπόθεση του Άλαν Πουλίδο δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα ο Μίτσελ ζήτησε την περαιτέρω επιθετική ενίσχυση του Θρύλου ενόψει του Τσάμπιονς Λιγκ.

Παίκτες όπως οι Ζόνας, Μήτρογλου και Γκουιντέντι δεν έχουν πάψει να απασχολούν τους ανθρώπους του Ολυμπιακού αλλά και να είναι σε πρώτο πλάνο. Σε κάθε περίπτωση πάντως οι ερυθρόλευκοι έχουν και... εκπλήξεις στο... τσεπάκι τους!

Έτσι μετά το αίτημα του Ισπανού τεχνικού προς τη διοίκηση οι περισσότερες και μεγαλύτερες προσπάθειες θα καταβληθούν για τον φορ και όχι τόσο για τον χαφ.

Από εκεί και πέρα παραμένει ανοιχτό να μην αποκτηθεί αντί-Σάμαρης αλλά ένας ακόμα αμυντικός και να υπάρξει αναπλήρωση του κενού του διεθνούς μέσου εκ των έσω (με επιλογές όπως του Σιόβα, όπως έχουμε αναφέρει).

Όλα αυτά βέβαια θα κριθούν τις επόμενες ώρες ή ημέρες. Όπως και να έχει αναμένονται άλλες δύο προσθήκες για να κλείσει οριστικά το φετινό ρόστερ του Θρύλου...

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :