Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΓΙΑ ΜΠΑΛΟΤΕΛΙ



Το «Sport Mediaset», όπως σας έχουμε ενημερώσει (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ), ανέφερε πως η Λίβερπουλ έχει κάνει επίσημη πρόταση στη Μίλαν για τον Μάριο Μπαλοτέλι, κάτι που διαψεύδεται από το επίσημο κανάλι της ιταλικής ομάδας.

Ο Μπαλοτέλι μετά από μια άσχημη χρονιά με τη Μίλαν και ένα κακό Mundial με την Εθνική Ιταλίας φέρεται πως είναι κοντά στην έξοδο της ιταλικής ομάδας.

Η Λίβερπουλ, που είχε ακουστεί και στις αρχές του καλοκαιριού ότι ενδιαφέρεται για τον 24χρονο ποδοσφαιριστή, ψάχνει ένα μεγάλο όνομα για τη θέση του επιθετικού ώστε να καλύψει το κενό του Λουίς Σουάρες.

Αυτόν τον παίκτη οι «κόκκινοι», σύμφωνα με το ιταλικό Μέσο, τον βρήκαν στον Μπαλοτέλι και έκαναν πρόταση 22 εκατομμυρίων ευρώ για εκείνον, έχοντας και ως δεύτερο «σχέδιο» το να ζητήσουν να πάρουν δανεικό τον παίκτη, κάτι που τελικά διαψεύδεται από τη Μίλαν


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :