Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

ΔΕΥΤΕΡΟ «ΟΧΙ» ΓΙΑ ΝΤΙΟΠ...



Αρνητική ήταν και η δεύτερη απάντηση της Λεβάντε στον Ολυμπιακό, στη βελτιωμένη πρόταση που έκανε για τον Πάπε Ντιόπ! Ωστόσο, οι Ισπανοί δεν κλείνουν οριστικά την… πόρτα τους για τον Σενεγαλέζο μέσο!

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «superdeporte.es», ο Ολυμπιακός φέρεται να επανήλθε το απόγευμα με νέα βελτιωμένη πρόταση για τον Σενεγαλέζο αμυντικό χαφ, ωστόσο η ισπανική ομάδα την απέρριψε και αυτή, παρόλο που αρχικά ήταν διατεθειμένη να δώσει τη συγκατάθεσή της!

Η πρώτη πρόταση των ερυθρόλευκων που απορρίφθηκε και έγινε γνωστή από τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα, ήταν ύψους 1,5 εκατ. ευρώ συν τα μπόνους, για να ακολουθήσει και δεύτερη –το απόγευμα- πιο βελτιωμένη.

Αρχικά και σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα οι άνθρωποι της Λεβάντε φέρονταν έτοιμοι να απαντήσουν θετικά στον Ολυμπιακό, όμως ύστερα από συζητήσεις μεταξύ των μελών του ΔΣ της ομάδας, αποφασίστηκε να απορριφθεί και η δεύτερη προσφορά!

Όμως, όπως αποκαλύπτουν οι Ισπανοί -και παρά τις δύο αρνήσεις- η Λεβάντε δεν έχει κλείσει οριστικά την… πόρτα για τον Ντιόπ.

Μάλιστα, λέγεται πως εάν οι ερυθρόλευκοι καταθέσουν νέα πρόταση ύψους δύο εκατ. ευρώ, όσα δηλαδή ζητούσαν εξ αρχής οι Ισπανοί, τότε ο Σενεγαλέζος αμυντικός χαφ θα γίνει δικός τους…

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :