Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014

ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΣ Ο ΑΦΕΛΑΪ... ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!



Το... "μπαμ" του καλοκαιριού ολοκληρώθηκε για τον Ολυμπιακό!

Παίκτης του Θρύλου είναι ο Ιμπραχίμ Άφελαϊ!

Οι ερυθρόλευκοι συμφώνησαν τόσο με την Μπαρτσελόνα, όσο και με τον ίδιο τον Ολλανδό εξτρέμ!

Το "deal" πραγματοποιήθηκε και ο ποδοσφαιριστής έρχεται αύριο, Σάββατο (9/8), στην Ελλάδα ώστε να περάσει από ιατρικά και να υπογράψει το νέο του τριετές συμβόλαιο με τους ερυθρόλευκους.

Ο Ολυμπιακός ήρθε σε οριστική συμφωνία τόσο με την Μπαρτσελόνα, όσο και με τον Ίμπραχιμ Άφελαϊ. Οι ερυθρόλευκοι απέκτησαν τον 28χρονο Ολλανδό εξτρέμ με κανονική μεταγραφή, αγοράζοντας τον από την ομάδα της Καταλονίας.

Οι ερυθρόλευκοι τα "βρήκαν" σε όλα και με τον Ολλανδό ποδοσφαιριστή, με τις ετήσιες απολαβές του να φτάνουν κοντά στα 2.000.000 ευρώ. Ο Αφελάι θα έρθει το Σάββατο (9/8) στην Ελλάδα και στη συνέχεια θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις. Ακολούθως θα περάσει από τα γραφεία της ερυθρόλευκης ΠΑΕ ώστε να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους Πρωταθλητές Ελλάδας, το οποίο θα έχει τριετή διάρκεια έως το καλοκαίρι του 2017.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :