Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

ΤΟ... ΔΙΛΗΜΜΑ ΜΕ ΠΟΥΛΙΔΟ



Ο Ολυμπιακός έχει ακόμα ανοιχτά πολλά μέτωπα μέχρι να ολοκληρωθεί το φετινό ρόστερ του και ένα από αυτά ακούει στο όνομα Άλαν Πουλίδο που εξελίχθηκε στο... σίριαλ του καλοκαιριού!

Όσον αφορά λοιπόν την επίθεση των ερυθρόλευκων, αναμένεται η απόφαση σχετικά με τον Άλαν Πουλίδο, ο οποίος, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, δεν ξέμπλεξε ούτε τώρα με την Τίγκρες, με την οποία η δικαστική διαμάχη του συνεχίζεται αφού δεν βρέθηκε συμβιβαστική λύση ούτε στην χτεσινή εκδίκαση της υπόθεσης στο Μεξικό.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται μπροστά σε ένα δίλημμα με την περίπτωσή του και είτε θα ρισκάρει με τον Μεξικανό περιμένοντας μέχρι την τελευταία στιγμή να βγει προσωρινή άδεια από τη ΦΙΦΑ και να προλάβει να τον δηλώσει στο Τσάμπιονς Λιγκ, είτε θα πάει σε μεταγραφή ώστε να έχει και άλλη λύση εκτός από Μπενίτες, Διαμαντάκο.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :