Σάββατο 23 Αυγούστου 2014

«ΙΣΩΣ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΝΩΛΑ...» (ΡΗΟΤΟ)


Μπορεί να γινόταν... "χαμός" από τα αγγλικά ΜΜΕ για τον Κώστα Μανωλά και την Άρσεναλ, αλλά στο... κόλπο για την απόκτησή του έχει μπει δυναμικά εδώ και καιρό η Ρόμα.

Οι πρωτευουσιάνοι λοιπόν, που θα δώσουν φιλικό με την ΑΕΚ, δεν αποκλείεται να προχωρήσουν σε επαφές με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, όπως σημειώνει ο Τζιανλούκα ντι Μάρτζιο.

«Ένα φιλικό για να προετοιμαστεί καλύτερα η ομάδα, είναι αυτό ανάμεσα στη Ρόμα και την ΑΕΚ. Ίσως πάνε στην Ελλάδα για να μιλήσουν ξανά για τον Κώστα Μανωλά του Ολυμπιακού. Ο 23χρονος είναι ο Νο.1 για την άμυνα των τζιαλορόσι μαζί με τον Βλαντ Τσίριτς», ανέφερε ο Ντι Μάρτζιο, για να συνεχίσει.

«Υπάρχουν επαφές, ενώ ο Σαμπατίνι συνάντησε επίσης τον Ραϊόλα (που βρίσκεται κοντά στον παίκτη) στο Λονδίνο πριν από μερικές ημέρες. Ο Μανωλάς βρίσκεται πάντα στο προσκήνιο και η Ρόμα δεν παίρνει το βλέμμα της από πάνω του. Στην πραγματικότητα, θα επιταχύνει τις διαδικασίες για να έχει μέλλον μαζί του».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :