Σάββατο 2 Αυγούστου 2014

ΑΝΑΜΟΝΗ ΚΑΙ... ΜΠΕΝΦΙΚΑ ΥΠΟ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ



Ο πρόεδρος της Μπενφίκα έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Κώστα Μήτρογλου, όμως εάν δεν πουληθεί ο Όσκαρ Καρντόζο δεν μπορεί να κάνει κίνηση για τον παίκτη.

Οι μέρες περνούν και η Φούλαμ εξακολουθεί να μην έχει βρει μία πρόταση που να την ικανοποιεί για τον Κώστα Μήτρογλου. Ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού που έχει μπει για τα καλά σε ρυθμούς προετοιμασίας με την ομάδα του παρουσιάζει πολύ καλή εικόνα, αναγκάζοντας τον Φέλιξ Μάγκατ να του αποδώσει τα εύσημα στις προπονήσεις. Ο Γερμανός τεχνικός βέβαια ξέρει πολύ καλά το πόσο δύσκολο είναι να μείνει στους Κότατζερς ο παίκτης.

Σε καθημερινή βάση γράφονται διάφορ ονόματα ομάδων για τον Μήτρογλου. Η πραγματικότητα είναι πως λίγες από αυτές έχουν κάνει όντως προσέγγιση για τον παίκτη. Είναι επτά με οκτώ για την ακρίβεια, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr". Η Μπορντό θα τον ήθελε στο δυναμικό της όμως δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να τον αγοράσει (κάτι στο οποίο επιμένει η Φούλαμ) ενώ στην Γαλλία υπάρχουν και άλλοι σύλλογοι που έχουν ασχοληθεί... ανεπιτυχώς με την περίπτωσή του.

Μία ομάδα που έχει δείξει σύμφωνα με πορτογαλικές πηγές που επικαλείται το δημοσίευμα, έντονο ενδιαφέρον (και φέτος) είναι η Μπενφίκα. Οι Ίβηρες ήθελαν τον Μήτρογλου από τότε που ήταν στον Ολυμπιακό με τον πρόεδρό τους να έχει εξαιρετική άποψη για τον παίκτη. Όμως για να γίνει κίνηση για την αγορά του "πιστολέρο" θα πρέπει να πουληθεί ο Όσκαρ Καρντόζο, κάτι που δεν φαντάζει και τόσο απίθανο με το τουρκικό πρωτάθλημα να είναι ο επικρατέστερος προορισμός του.

Εκτός των άλλων θα πρέπει να συνυπολογιστεί και το συμβόλαιο του Κώστα Μήτρογλου. Με 2,3 εκατ. ευρώ (καθαρά) ετησίως δεν είναι εύκολο μία ομάδα να τον κλείσει. Γιατί δεν είναι μόνο τα χρήματα που θα πρέπει να δώσει στη Φούλαμ αλλά και το συμβόλαιο του παίκτη. Κατά τα άλλα η αλήθεια είναι πως τα τελευταία 24ωρα υπάρχει μία πιο μεγάλη κινητικότητα για τον παίκτη. Είναι μεν εν αναμονή των εξελίξεων όμως οι εξελίξεις... τρέχουν πιο γρήγορα από το προηγούμενο διάστημα.

Οι δύο εκδοχές αυτήν την στιγμή είναι οι εξής: η πρώτη η Φούλαμ να βάλει τον παίκτη να παίξει σε δύο ματς στην Championship για να μπορέσει να τον πουλήσει μετά με τα χρήματα που θέλει ή κοντά σε αυτά που επιθυμεί. Η δεύτερη να περιμένει έως τις 25 Αυγούστου είτε για πώληση είτε για δανεισμό. Στο εξωτερικό πάντως επιμένουν για τον Ολυμπιακό, κάτι που για τον αγγλικό σύλλογο θα είναι η κυριολεκτικά τελευταία επιλογή ενώ και στο Λιμάνι δεν προκύπτει να είναι ο παίκτης στις προτεραιότητες για τον φορ της νέας σεζόν.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :