Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

«ΚΟΠΗΚΕ» ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΝΤΙΟΠ!



Ο Ντιοπ φαίνεται πως προβάρει τα... ερυθρόλευκα! «Κόπηκε» την τελευταία στιγμή από την αποστολή της Λεβάντε και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις... οδεύει προς Λιμάνι!

Τις τελευταίες ώρες έχει αναπτυχθεί εντονότατη φημολογία που θέλει τον παίκτη της Λεβάντε να είναι πολύ κοντά στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Μεγάλο ρόλο σε αυτό έπαιξε, βέβαια, το γεγονός ότι απουσιάζει από την 11άδα αλλά και την αποστολή της ισπανικής ομάδας στην αναμέτρηση με την Αθλέτικ Μπιλμπάο που πραγματοποιείται στο «Σαν Μαμές», την στιγμή που όλοι θεωρούσαν δεδομένη την παρουσία του στην αναμέτρηση και μάλιστα από το πρώτο της λεπτό.

Παράλληλα πολλοί Ισπανοί δημοσιογράφοι μεταφέρουν την πληροφορία ότι... «πηγαίνει στον Ολυμπιακό» θεωρώντας πως έχει «κλείσει» η μεταγραφή του.

Από τον Ολυμπιακό δεν υπάρχει κάποια πληροφόρηση σχετικά με τις εξελίξεις αυτές, αλλά ήταν γνωστό ότι οι ερυθρόλευκοι καταβάλουν προσπάθειες σήμερα για να έρθουν σε συμφωνία με την διοίκηση της Λεβάντε.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :