Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

ΚΑΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΩΝ ΤΑΛΕΝΤΩΝ ΠΟΥ «ΘΑΒΕΙ» Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΛΛΑ Ο ΔΡΑΚΟΣ... ΑΠΕΒΙΩΣΕ!

Επειδή οι άλλοι δεν έχουν στον... ήλιο μοίρα, ψάχνουν ένα σωρό δικαιολογίες και ρίχνουν χολή στον Ολυμπιακό που αγοράζει όλη την αφρόκρεμα του Ελληνικού ποδοσφαίρου, επειδή κάποιους απ'αυτούς τους παραχωρεί δανεικούς, όπως κάνουν όλες οι μεγάλες ομάδες του πλανήτη που έχουν την οικονομική ευχέρεια να το κάνουν...

Μόλις ο Ολυμπιακός παίρνει κάποιον παίκτη, αρχίζουν οι ατάκες του στιλ "τον πήρε ο Μαρινάκης για να μην πάει στην... τάδε ομάδα, σιγά μην παίξει, από τον πάγκο στην... κερκίδα θα είναι" ή "πάει και αυτός δανεικός, σιγά μην παίξει μπάλα, κατέστρεψε την καριέρα του"  είναι τα πιο... επιεική σχόλια που θα διαβάσει κανείς.

Όλα αυτά τα προκαλεί η... ζήλια φυσικά και τίποτα άλλο. Η ομάδα τους δεν έχει τη δυνατότητα να "χτυπήσει"  παίκτες για την βασική ενδεκάδα, πόσο μάλλον για... επένδυση στο μέλλον! Και δεν είναι μόνο αυτό... Ελάτε στη θέση τους, να θέλουν ν'αγοράσουν παίκτη και να ψάχνουν... κάτω από το πανέρι, μήπως τρύπησε και έπεσε τίποτα! Από την άλλη, να βλέπουν τον Ολυμπιακό να κάνει αρκετές μεταγραφές και παράλληλα να διαπραγματεύεται παίκτες του έναντι 8 και 10 εκ ευρώ! Για εγκεφαλικά είναι αυτοί που τους έπιασε ο... πόνος για τα χαμένα ταλέντα.

Για να δούμε λοιπόν πόσους... κατέστρεψε ο Ολυμπιακός.

Κώστας Μήτρογλου : Τον έφερε ο Ολυμπιακός από τη Γερμανία και το παιδί έκανε το... αγροτικό του στον Ατρόμητο και τον Πανιώνιο. Επέστρεψε στον Ολυμπιακό όπου και μας... "έβγαλε τα μάτια". Πουλήθηκε έναντι 15 εκ ευρώ στη Φούλαμ...

Κώστας Μανωλάς : Ακόμα θυμάμαι το... ανάθεμα από τους ίδιους του οπαδούς του Ολυμπιακού για την απόκτησή του. Στον Πειραιά εκτίμησαν τα προσόντα του, αν και εδώ που τα λέμε κανείς δεν περίμενε τέτοια εξέλιξη. Αυτό συμβαίνει όμως όταν κάποιος βάζει κάτω το κεφάλι και δουλεύει σε ένα σωστό περιβάλλον. Που έφτασε ο Μανωλάς τα βλέπετε αυτές τις μέρες με τη μισή Ευρώπη να θέλει να τον αποκτήσει με ποσό που θα ξεπερνάει τα 10 εκ ευρώ... 

Δημήτρης Διαμαντάκος : Το παιδί πήγε στον Εργοτέλη αλλά... δεν καταστράφηκε ξερόλες! Αντίθετα, επέστρεψε στον Ολυμπιακό καλύτερος από ποτέ και κέρδισε με το σπαθί του μία θέση στο ρόστερ των "ερυθρολεύκων". Ήδη, Ιταλικές ομάδες τον έχουν υπό παρακολούθηση...

Γιάννης Φετφατζίδης : Από τις μικρές ομάδες του Ολυμπιακού, έφτασε στην επαγγελματική και από εκεί πήρε μεταγραφή στο Καμπιονάτο και την Τζένοα με αρκετά χρήματα.

Ανδρέας Σάμαρης : Κοστολογείται από 8 εκ ευρώ και πάνω ο παίκτης που ήρθε από τον Πανιώνιο και ελάχιστοι του έδιναν τύχη να στεριώσει στο λιμάνι. Η Μπενφίκα είναι έτοιμη να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για να τον αποκτήσει. Τι κρίμα που... καταστράφηκε και αυτός.

Ανδρέας Μπουχαλάκης : Από δανεικός στον Εργοτέλη επέστρεψε στον Ολυμπιακό και θα παραμείνει στο ρόστερ υπό τις οδηγίες του Μίτσελ. Παίκτης με μεγάλες προοπτικές που αν συνεχίζει να δουλεύει έτσι θα φτάσει πολύ ψηλά.

Δημήτρης Σιόβας : Δεν ήρθε στον Ολυμπιακό και με τα καλύτερα... σχόλια, όμως ο Δημήτρης δούλεψε σοβαρά και αν δεν είχε τραυματιστεί το χειμώνα, πιθανότατα οι προτάσεις θα ήταν ακόμα καλύτερες από αυτή της Βερόνα. Κέρδισε με το σπαθί του θέση στον Ολυμπιακό.

Αβραάμ Παπαδόπουλος : Πήγαμε αρκετά πιο πίσω, αλλά και αυτός ήρθε στο λιμάνι σχετικά νεαρός και κέρδισε με το σπαθί του τη θέση του ακρογωνιαίου λίθου της ερυθρόλευκης άμυνας.

Κυριάκος Παπαδόπουλος : Ήρθε σαν ταλέντο στον Ολυμπιακό από νεαρή ηλικία και πουλήθηκε στη Μπουντεσλίγκα και τη Γερμανική Σάλκε.

Βασίλης Τοροσίδης : Αμούστακο (σχεδόν) παιδί ήρθε από την Ξάνθη, πήρε τη φανέλα του βασικού στο σπίτι του και πουλήθηκε στο Καμπιονάτο και τη Ρόμα. Πρόσφατα μάλιστα ανανέωσε το συμβόλαιό του με την ομάδα της "αιώνιας πόλης".

Δημήτρης Ελευθερόπουλος : Aπό τα "σπλάχνα" του Ολυμπιακού δανεικός στην Προοδευτική, επέστρεψε με επιτυχία στο λιμάνι για αρκετά χρόνια και από εκεί στο Καμπιονάτο που φόρεσε τη φανέλα αρκετών ιταλικών ομάδων με πρώτη και καλύτερη τη Μίλαν!

Σας αναφέραμε μία... ενδεκάδα παικτών Ελλήνων και μόνο, ενώ σίγουρα υπάρχουν και αρκετοί άλλοι (όπως π.χ ο Γιάννης Μανιάτης, ο Παρασκευάς Άντζας, ο Στέλιος Γιαννακόπουλος ακόμα και ο... δικός μας Τζόλε).
Οι... δικηγόροι του διαβόλου θα μας πουν να αναφέρουμε και τις περιπτώσεις των παικτών που... χάθηκαν. Εμείς θα απαντήσουμε ως εξής : 

Υπήρχε περίπτωση να άξιζαν και να χάθηκαν από.. γούστο;

Όχι αγαπητοί, στην επιτυχία φτάνουν όσοι πραγματικά το αξίζουν και δουλεύουν! Τα παραπάνω παραδείγματα είναι ενδεικτικά. Σαφώς και θα υπάρξουν και λάθη σε κάποιες εκτιμήσεις, αλλά είναι κανόνας, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο αλλά και στη ζωή γενικότερα. Ο καλός δε θα χαθεί, ο καλός θα πετύχει! 

Είναι δικαίωμα του Ολυμπιακού να μαζεύει ό,τι καλύτερο νομίζει πως υπάρχει στην ελληνική (και όχι μόνο) αγορά. Αν μπορούν οι ομάδες σας ,ας το κάνουν και αυτές. όχι επειδή δεν υπάρχει... μία να είναι "κακός" ο Ολυμπιακός. 

Ο κάθε νεαρός παίκτης έχει τη μπάλα στα πόδια του, εφόσον λοιπόν έχει το ταλέντο ας το δουλέψει και μέσα από το συναγωνισμό που δεδομένα θα έχει να προσπαθήσει να φτάσει στην κορυφή. Αν καταφέρει να φτάσει σημαίνει ότι άξιζε, αν όχι, πολύ απλά σημαίνει ότι ήταν... λίγος, είτε από προσόντα, είτε από... μυαλό! 

Τόσο απλά είναι τα πράγματα, και το παραμυθάκι για την... καταστροφή ταλέντων καλό είναι να σταματήσει γιατί ο δράκος... απεβίωσε! 
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :