Τρίτη 12 Αυγούστου 2014

«ΟΙ ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΒΕΝΓΚΕΡ ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΦΕΡΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΡΣΕΝΑΛ ΤΟΝ ΜΑΝΩΛΑ» (PHOTO)

Όλα και πιο έντονα ακούγεται τις τελευταίες ώρες το όνομα του Κώστα Μανωλά για την Άρσεναλ, σε αντίθεση με τις ιταλικές ομάφες που έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του και δείχνουν να μένουν... πίσω στη διεκδίκηση του έλληνα διεθνή στόπερ.

Η ιστοσελίδα "arsenallatest.com" που ασχολείται αποκλειστικά με θέματα της Άρσεναλ, αναφέρει ότι "ο Κώστας Μανωλάς θα μπορούσε να γίνει κάτοικος " Emirates" παρόλο που έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον από την Γιουβέντους, τη Νάπολι και τη Ρόμα, σύμφωνα με TuttoJuve.

Οι "κανονιέρηδες" πιστεύουν ότι έχουν το πλεονέκτημα σε σχέση με τις ιταλικές ομάδες, εξαιτίας και της πολύ καλής σχέσης που έχει ο Αρσέν Βενγκέρ με την Ελληνική ομάδα, από το δανεισμό του Τζόελ Κάμπελ την περασμένη περίοδο.

Στον Ολυμπιακός θα ήταν πρόθυμοι να συνεργαστούν ξανά με την Άρσεναλ και οι Λονδρέζοι να πάρουν μία αναγκαία για την ομάδα τους υπογραφή, μετά την πώληση του Τόμας Βερμάελεν στην Μπαρτσελόνα υπάρχει ανάγκη για ένα νεαρό κεντρικό αμυντικό και ο Μανωλάς θα μπορούσε να είναι ο τέλειος άνθρωπος για αυτή τη δουλειά.

Το όνομα της Άρσεναλ έχει συνδεθεί με μεγαλύτερα ονόματα, όπως αυτά του Χούμελς της Ντόρτμουντ και του Άγκερ της Λίβερπουλ, ωστόσο μια κίνηση για Μανωλά θα είχε νόημα και λαμβάνοντας υπόψη ότι ο αμυντικός του Ολυμπιακού είναι μόνο 23 ετών, θα έχει αρκετό χρόνο για να βελτιωθεί και να προσαρμοστεί στην Πρέμιερ Λιγκ ως τέταρτη επιλογή.

Το ποσό για τη μεταγραφή δεν έχει γίνει γνωστό, αλλά είναι δεδομένος ο πόλεμος προσφορών με τις ιταλικές ομάδες, αλλά η Άρσεναλ μπορεί να έχει το πάνω χέρι στην υπόθεση. 

Οι καλές σχέσεις του Βενγκέρ με τον Ολυμπιακό οδηγούν σε θετικές ενδείξεις για να προσθέσει η Άρσεναλ ακόμα ένα αμυντικό στο ρόστερ της", αναφέρει το Αγλλικό δημοσίευμα.
Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :