Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

ΣΤΟ ΜΕΞΙΚΟ Ο ΠΟΥΛΙΔΟ!



Στην εκδίκαση της υποθέσής του θα παρευρεθεί μέσα στις επόμενες ημέρες ο Άλαν Πουλίδο, καθώς πλησιάζει η ημερομηνία στην οποία θα λυθεί οριστικά το θέμα της προσφυγής που έχει κάνει.

Ο Πουλίδο λοιπόν θα ταξιδέψει μέσα στις επόμενες ημέρες από το Μιλάνο, όπου βρίσκεται, στο Μεξικό και αφού πρώτα συνεννοηθεί με τη δικηγόρο του.

Ο ίδιος θέλει και πρέπει να καταθέσει για τα όσα του έχουν κάνει στην Τίγκρες και φαίνεται πως θα έχει επαφή και με τον Ολυμπιακό.

Ο Μεξικανός κάνει τα πάντα για να φύγει από την Τίγκρες και φαίνεται πως μετά από πάρα πολύ καιρό, είναι πιο κοντά από ποτέ στο να κάνει το μεγάλο βήμα για την Ευρώπη, ως ελεύθερος παίκτης πλέον.

Κάπως έτσι θα ολοκληρωθεί και μια υπόθεση για τον Ολυμπιακό, η οποία τράβηξε πάρα πολύ και κούρασε αρκετά, ιδιαίτερα τον παίκτη.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :