Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014

ΔΙΕΣΥΡΕ ΤΗ ΣΕΛΤΙΚ ΑΛΛΑ... ΤΗΝ ΕΣΤΕΙΛΕ CHAMPIONS LEAGUE ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ Η ΛΕΓΚΙΑ!



Η UEFA πέταξε τη Λέγκια Βαρσοβίας έξω από τα πλέι οφ του Champions League διότι χρησιμοποίησε παίκτη που δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής κόντρα στη Σέλτικ, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ). Οι "κέλτες" παίρνουν έτσι τη θέση των Πολωνών!

Απίστευτο και όμως... πραγματικό! Η Λέγκια Βαρσοβίας διέσυρε εντός γηπέδου τη Σέλτικ και με συνολικό σκορ 6-1 στις δύο μεταξύ τους αναμετρήσεις πήρε το εισιτήριο για τα πλέι οφ του Champions League, όμως η ομάδα που θα διεκδικήσει τελικά τη συμμετοχή της στους χρυσοφόρους ομίλους της διοργάνωσης θα είναι η... Σέλτικ!

Αιτία, όπως ήδη έχουμε αναφέρει, το τραγικό λάθος των Πολωνών να χρησιμοποιήσουν στον αγώνα ρεβάνς του "Murrayfield Stadium" τον Μπαρτόζ Μπερεζίνσκι που δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής καθώς κουβαλούσε ποινή τιμωρίας από την περσινή σεζόν που δεν την είχε εκτίσει.

Ο παίκτης μπήκε ως αλλαγή στο φινάλε για να παίξει δύο λεπτά (!) με το σκορ στο 2-0 υπέρ της ομάδας του, όμως αυτή η επιλογή αποδείχτηκε... καταστροφική για τη Λέγκια, με την UEFA να κατακυρώνει το ματς υπέρ της Σέλτικ με σκορ 3-0.

Με τη νίκη μάλιστα αυτή στα χαρτιά, οι "καθολικοί" κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση για τα πλέι οφ του Champions League χάρη στο εκτός έδρας γκολ που πέτυχαν στην Πολωνία όπου είχαν ηττηθεί με 4-1!


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :