Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

ΠΙΟ ΟΔΥΝΗΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΤΤΑ-ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ; KI ΟΜΩΣ... ΥΠΑΡΧΕΙ!



O αποκλεισμός του Παναθηναϊκού από την Σταντάρ Λιέγης δίνει όλο το φετινό market pool του Τσάμπιονς Λιγκ στον Ολυμπιακό.

Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να προχωρήσει στο Τσάμπιονς Λιγκ και πηγαίνει στα πλέι οφ του Γιουρόπα, κάτι που σημαίνει πως το market pool θα πάει εξολοκλήρου στον Ολυμπιακό.

Πέρυσι, όπως μας θυμίζει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr", οι ερυθρόλευκοι είχαν καρπωθεί το ποσό των 11.806.000 από το market pool. Ο Ολυμπιακός μετά την εξαιρετική του χρονιά στην Ευρώπη πέρυσι είχε λαμβάνειν το ποσό των 27.406.000. Το μπόνους συμμετοχής στους ομίλους ήταν 8.600.000.

Εκτός από την επιβράβευση αυτή για την συμμετοχή στα γκρούπ του Τσάμπιονς Λιγκ υπήρξαν και τα 3.500.000 ευρώ από τους βαθμούς που συγκέντρωσε (η νίκη πριμοδοτείται με 1.000.000 και η ισοπαλία με 500.000 ευρώ). Η πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, του είχε δώσει ακόμα 3.500.000 ευρώ. Σε αυτά τα έσοδα θα πρέπει να μπουν και τα χρήματα που εισέπραξε ο Ολυμπιακός από τις ημέρες των εντός έδρας αγώνων (έσοδα από προϊόντα του κλπ), καθώς και κάποια άλλα έσοδα που προκύπτουν από την UEFA.

Με βάσει τα περσινά δεδομένα λοιπόν το market pool θα είναι 11.806.000. Ο Ολυμπιακός θα ήταν υποχρεωμένος να μοιραστεί το ποσό αυτό σε περίπτωση που ο Παναθηναϊκός συνέχιζε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Έτσι τώρα οι πρωταθλητές Ελλάδας θα μπορέσουν να διασφαλίσουν όλο το market pool ενώ φυσικά ο στόχος είναι να κάνουν μία πορεία ανάλογη ή και καλύτερη από εκείνη της περασμένης χρονιάς.

Υ.Γ : Θα βάλουν και αυτοί το χεράκι τους να σκάσει επιτέλους η μεταγραφική βόμβα που περιμένει ανυπόμονα ΟΛΟΣ ο λαός του Θρύλου!  Άξιοι παιδιά! 


Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :