Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

«ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΓΚΑΛΙΑΝΙ - ΒΡΕΝΤΖΟΣ ΓΙΑ ΡΟΜΠΙΝΙΟ»! (PHOTO)

Για συμφωνία ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Μίλαν για τον Ρομπίνιο, κάνει λόγο η ιταλική ιστοσελίδα "panorama.it"!  

«Κλωτσάει» σύμφωνα με το δημοσίευμα ο ποδοσφαιριστής! 

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι κατά τη χθεσινή συνάντηση του Αντριάνο Γκαλιάνι με τον Ιωάννη Βρέντζο βρέθηκε η... λύση για τον Βραζιλιάνο παίκτη ανάμεσα στις δύο ομάδες και ο Ολυμπιακός έχει έτοιμο τριετές συμβόλαιο να προτείνει στον παίκτη προκειμένου να τον πείσει και να τον φέρει στην Αθήνα!

Το δημοσίευμα κάνει λόγο για τη μεταγραφική συνεργασία των δύο ομάδων που άρχισε μετά το φιλικό που έπαιξαν στο Τορόντο του Καναδά. Ο Ολυμπιακός έδειξε το ενδιαφέρον του για τον Ρομπίνιο αλλά δεν κατάφερε να συμφωνήσει με τον Βραζιλιάνο, που επιθυμεί να πάει στο Ορλάντο για να συναντήσει τον... Κακά, πράγμα που δε μπορεί να γίνει πριν το 2015, ακόμα και αν οι Αμερικανοί σκοπεύουν να δαπανήσουν τα χρήματα που απαιτεί μία τέτοια μεταγραφή. 

Έτσι, αυτό που θα ήθελε ο Ρομπίνιο θα ήταν μία επιστροφή στη Σάντος για 6 μήνες και μετά από εκεί να πάει στην Αμερική και το Ορλάντο, πράγμα καθόλου εύκολο... 

Το δημοσίευμα στο τέλος αναφέρει και τη λύση Νιάνγκ για τον Ολυμπιακό, ενώ εμπλέκει και τον Άλαν Πουλίδο που παρακολουθούσε η Μίλαν, αλλά αναγνωρίζει ότι ο Ολυμπιακός είναι στην... pole position για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή!

Οι επόμενες ώρες θα δείξουν κατά πόσο έχει βάση το συγκεκριμένο δημοσίευμα... Στην αναμονή λοιπόν!



Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :