Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

«ΕΣΠΑΣΑΝ»... ΚΑΡΔΙΕΣ ΣΤΟ ΘΡΙΛΕΡ ΑΛΛΑ ΣΟΥΠΕΡ ΓΑΛΛΙΚΟ ΔΩΡΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! *BINTEO*

Η Σεντ Ετιέν με τα... χίλια ζόρια, κατάφερε να κάνει ένα πολύτιμο δώρο στην Ελλάδα αφού κατάφερε μετά την ήττα της στην Τουρκία με 1-0, ν'αποκλείσει στη διαδικασία των πέναλτι την Καράμπουκσπορ με 4-3 (1-0 ο κανονικός αγώνας με γκολ στο 14' και η παράταση).

Παρόλο που οι Γάλλοι ήταν αυτοί που έχασαν το πρώτο πέναλτι, στη συνέχεια ο Ρουφιέ κατάφερε ν'αποκρούσει δύο Τουρκικά πέναλτι και να δώσει την πρόκριση για τους ομίλους του Εuropa League στην ομάδα του.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι πλέον οι Τούρκοι συνεχίζουν με 3 ομάδες στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις (Γαλατασαράι στο Champions League - Tράμπνζοσπορ και Μπεσίκτας στο Europa League) τη στιγμή που η Ελλάδα συνεχίζει με 4 ομάδες (Ολυμπιακό στο Champions League - Αστέρα Τρίπολης, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό στο Europa League).

Πλέον η βαθμολογική διαφορά με τους Τούρκους για τη 12 θέση της ΟΥΕΦΑ μειώθηκε, αφού ο απολογισμός του διημέρου είχε για τους Τούρκους 2 ήττες (Άρσεναλ-Μπεσίκτας 1-0 και Σεντ Ετιέν - Καράμπουκσπορ 1-0 (4-3 πεν.) και μία ισοπαλία (Ροστόφ - Tράμπνζοσπορ 0-0).

Αντίθετα για την Ελλάδα είχε 2 νίκες (ΠΑΟΚ - Ζιμπρού 4-0 και Μίντιλαντ - Παναθηναϊκός 0-1) και μία ήττα (Μακάμπι Τελ Αβίβ - Αστέρας Τρίπολης 3-1).

Πλέον η Ελλάδα συνεχίζει στην Ευρώπη με 4/5 ομάδες, ενώ η Τουρκία με 3/5.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί :

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :