Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ... ΑΛΛΑ ΤΑ ΙΣΠΑΝΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΠΕΦΤΟΥΝ «ΒΡΟΧΗ»! (PHOTOS & BINTEO)

Στον Ολυμπιακό συνεχίζουν να λένε ότι το ρόστερ έχει ολοκληρωθεί, ότι προτάθηκε μεν ο Κάλεμπ Γκριν αλλά... "δεν ασχολούμαστε".

Στο λιμάνι δείχνουν αποφασισμένοι να στηρίξουν τον Πέτγουεϊ (προφανώς έμειναν ικανοποιημένοι τη σεζόν που πέρασε) και επιμένουν ότι το ρόστερ ολοκληρώθηκε.

Την ίδια ώρα, τα δημοσιεύματα στην Ισπανία για "σφήνα" του Ολυμπιακού για τον Κάλεμπ Γκριν που είναι κοντά σε συμφωνία με τη Μάλαγα έναντι του ποσού των 500.000 δολλαρίων το χρόνο, δίνουν και παίρνουν.


Μάλιστα, μέσα σε αυτά εκφράζουν το "φόβο" ότι αν όντως έχει μπει ο Ολυμπιακός στη διεκδίκηση του παίκτη τότε τα πράγματα θα... μπερδευτούν για την Ουνικάχα, που δεν ξεχνάει την υπόθεση Χάντερ. 


Ο Χάντερ περίμενε την απόφαση του Ολυμπιακού (τελικά δικαιώθηκε) και κρατούσε στο "περίμενε" τους ανθρώπους της Μάλαγα -για αρκετά μεγάλο διάστημα- που απογοητεύτηκαν με την εξέλιξη και τη μεταγραφή του Αμερικανού στον Πειραιά.

Στις επόμενες ώρες πάντως θα φανεί οριστικά αν υπάρχει ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό, αφού σε διαφορετική περίπτωση ο παίκτης θα μεταβεί άμεσα στη Μάλαγα για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Η κοινή λογική και εφόσον έγινε πριν μερικές μέρες και δεύτερη κίνηση προς την πλευρά του Ντέρικ Μπράουν, λέει ότι στο λιμάνι κάτι... ψάχνουν. Είναι ο Κάλεμπ Γκριν όμως αυτό το... κάτι;

Δείτα τα στατιστικά του παίκτη και βίντεο ΕΔΩ.


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :