Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΡΥΛΟ Ο «ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ»! (PHOTOS)



Άγγλος... στο ραντεβού του ο Κώστας Μήτρογλου! Λίγο πριν τις 04:00, ο διεθνής επιθετικός πάτησε το πόδι του στο «Ελ. Βενιζέλος» προκειμένου να ντυθεί ξανά στα ερυθρόλευκα!

Επί ελληνικού εδάφους βρίσκεται εδώ και λίγα λεπτά ο Κώστας Μήτρογλου! Όπως αναμενόταν, ο "πιστολέρο" ταξίδεψε από Αγγλία με προορισμό το «Ελ. Βενιζέλος» προκειμένου να ολοκληρώσει την επιστροφή του στον Ολυμπιακό.


Τον ευδιάθετο, αλλά και κουρασμένο απ’ το ταξίδι «Μητρογκόλ» υποδέχθηκε μέλος της διοίκησης των ερυθρόλευκων.

Ο διεθνής φορ αναμένεται την Κυριακή να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να ανακοινωθεί και επίσημα η απόκτησή του απ’ τους πρωταθλητές Ελλάδας, με την μορφή δανεισμού, αφού υπάρχει οριστική συμφωνία με τη Φούλαμ.


Μένει να φανεί αν η συμφωνία θα είναι μονοετής ή θα έχει ισχύ για δύο χρόνια, κάτι που... «παίζει» τις τελευταίες ώρες. Ο Μήτρογλου αποχώρησε για το σπίτι του, χωρίς να κάνει δηλώσεις και ετοιμάζεται μέσα στην ημέρα να ξαναγίνει ερυθρόλευκος μετά από κάποιους μήνες... «διαλείμματος»!

Οι φωτογραφίες είναι από το "NovaΣΠΟΡ FM" που βρέθηκε στο αεροδρόμιο και τον υποδέχθηκε.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :