Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

ΚΑΙ ΟΜΩΣ... ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΡΕΑΛ Ο ΝΤΙ ΜΑΡΙΑ! (PHOTOS)



Αίσθηση προκαλεί το αποχαιρετιστήριο γράμμα του Ντι Μαρία στους οπαδούς της Ρεάλ, με το οποίο δηλώνει ξεκάθαρα ότι... δεν ήθελε να φύγει από τη "Βασίλισσα"!

Ο Αργεντίνος ποδοσφαιριστής είναι πλέον και επίσημα παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και έστειλε επιστολή στην "Marca", η οποία δημοσιεύεται σήμερα και απευθύνεται στον κόσμο της ομάδας.



«Δυστυχώς πρέπει να φύγω, αλλά θέλω να ξεκαθαρίσω ότι αυτό ποτέ δεν ήταν η επιθυμία μου. Οπως ο καθένας που δουλεύει, ήθελα να προοδεύσω. Μετά την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ, πήγα στο Παγκόσμιο Κύπελλο με την ελπίδα ότι θα μου προταθεί ανανέωση συμβολαίου, κάτι που ποτέ δεν έγινε. Πολλά πράγματα και πολλά ψέμματα, ακούστηκαν. Ηθελαν να ρίξουν επάνω μου, το γεγονός ότι φεύγω από την ομάδα, αλλά δεν το ήθελα ποτέ. Το μόνο που ζήτησα, ήταν κάτι που θα είναι δίκαιο για μένα».

Επίσης ο Ντι Μαρία ανέφερε: «Ελπίζω να προοδεύσω στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σε έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους του κόσμου, όπου θέλω να γράψω ιστορία. Ημουν τυχερός που μοιράστηκα τα ίδια αποδυτήρια με φανταστικούς παίκτες που ήταν ακόμα καλύτεροι σύντροφοι. Αυτό ήταν και το κλειδί για την κατάκτηση του 10ου πρωταθλήματος Ευρώπης, κόντρα στην Ατλέτικο. Θέλω να απολογηθώ για τις φορές που έκανα λάθη, εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Δεν είχα πρόθεση να κάνω κακό σε κανέναν. Ιδρωνα για τη φανέλα, σα να ήταν το κάθε παιχνίδι, το τελευταίο μου. Κάποιες φορές πήγαν καλά τα πράγματα, κάποιες άλλες όχι, αλλά θέλω να πω ότι πάντα έδινα τα πάντα».

Και το αποχαιρετιστήριο γράμμα του Ντι Μαρία κλείνει ως εξής: Hala Madrid! Για πάντα...

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :