Παρασκευή 15 Αυγούστου 2014

Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΠΟΥ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟΝ... ΑΦΕΛΑΪ! (PHOTOS)


Oι φήμες (που μόνο... ανυπόστατες) δεν είναι, αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός επιστρέφει για 3η φορά στη διεκδίκηση του Νορντίν Άμραμπατ, και μάλιστα αναφέρουν  ότι τώρα είναι πιο κοντά από ποτέ στην απόκτησή του!


Πολλοί θεωρούν ότι η υπόθεση θα κλείσει στις επόμενες ώρες που ο Ολυμπιακός θα πάει στην Πόλη για το  αυριανό φιλικό με τη Φενέρ, αγώνα τον οποίο θα παρακολουθήσει από κοντά και ο Βαγγέλης Μαρινάκης... 

O Mίτσελ έχει εκδηλώσει την επιθυμία για την απόκτηση του Άμπραμπατ και το γεγονός ότι ο πρόεδρος του Θρύλου θα βρεθεί στην Πόλη μπορεί να μην είναι καθόλου τυχαίο.

Ο ίδιος ο Άμπραμπατ, από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός απέκτησε τον Αφελάι θέλει να έρθει με... χίλια αφού τους συνδέει μεγάλη φιλία από το κοινό τους πέρασμα στην Αϊντχόφεν, αλλά και από την κοινή -Μαροκινή- τους καταγωγή. άλλωστε οι δύο τους έκαναν παρέα και εκτός γηπέδου.

Ο ίδιος ο Αφελάι ευελπιστεί να γίνει το deal με την Γαλατά και ο καλός του φίλος να γίνει ξανά συμπαίκτης του! 

Για να δούμε...

Υ.Γ : Πριν πείτε ότι ο Ολυμπιακός επιθετικούς ψάχνει, κάντε λίγο υπομονή γιατί θα σας παρουσιάσουμε σε επόμενο άρθρο μας την... επιθετική 4άδα που ονειρεύεται ο Μίτσελ!
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :