Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΟΥΛΙΔΟ ΚΑΙ ΟΙ... ΑΠΟΡΙΕΣ! (PHOTOS)



Το συμβόλαιο του Άλαν Πουλίδο, όπως παρουσιάστηκε στην Ομοσπονδία του Μεξικού από την Τίγκρες, δόθηκε στην δημοσιότητα.

Ο ποδοσφαιρικός ερευνητής και δημοσιογράφος, Έκτορ Χουέρτα, έδωσε στο φως της δημοσιότητας το συμβόλαιο που εμφάνισε στην Ομοσπονδία του Μεξικού η Τίγκρες και το οποίο έχει ισχύ έως το 2016. Αναφέρει πως υπογράφτηκε τον Ιούλιο του 2012, ωστόσο εκφράζει την... απορία του γιατί η ομάδα το εμφάνισε 358 ημέρες μετά την υπογραφή του.

Επίσης ένα ακόμα ερώτημα που θέτει είναι πως γίνεται ένα συμβόλαιο που υπογράφτηκε στις 24 Ιουλίου του 2012 να σφραγίζεται έναν χρόνο μετά! Για την ακρίβεια το συμβόλαιο σφραγίστηκε και δηλώθηκε στην μεξικανική Λίγκα στις 12 Ιουλίου του 2013.

Ο δικηγόρος του Άλαν Πουλίδο από την άλλη μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή σχολίασε πως δεν υπάρχει καμία υπογραφή του παίκτη στο συγκεκριμένο συμβόλαιο.

Όπως ξεκαθαρίστηκε και πάλι από την πλευρά του παίκτη οι υπογραφές αυτές ανήκουν στον πρώην πλέον ατζέντη του και όχι στον ίδιο τον Άλαν Πουλίδο. Είναι άλλωστε σύνηθες φαινόμενο στο Μεξικό να υπογράφουν μάνατζερ τα συμβόλαια και όχι οι παίκτες, ειδικά εάν είναι πολύ μικροί σε ηλικία.

Το θέμα είναι πως προς το παρόν δεν υπάρχει καμία απόφαση από την Ομοσπονδία για την... τύχη του Πουλίδο.

Δείτε τις φωτογραφίες:







Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :