Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

Η ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ



Ο Κλαούντιο Ρανιέρι έχει καταλήξει ήδη στους έντεκα που θα ξεκινήσουν στο παιχνίδι με τη Ρουμανία.

Με ένα πολύ δύσκολο ματς, αυτό το βράδυ της Κυριακής κόντρα στη Ρουμανία στο άδειο λόγω τιμωρίας «Γ. Καραϊσκάκης» ξεκινάει η εποχή... Ρανιέρι στην Εθνική Ελλάδος, η οποία μετά από μία επιτυχημένη πορεία στο Μουντιάλ, θέλει να συνεχίσει με νίκες και στα Προκριματικά.

Όσον αφορά το σύστημα, ο Ρανιέρι θα χρησιμοποιήσει το 4-3-3 με τον Καρνέζη κάτω από τα δοκάρια, τον Χολέμπας στα αριστερά της άμυνας, τον Τοροσίδη δεξιά και τους Μανωλά – Παπασταθόπουλο κεντρικό δίδυμο.

Από εκεί και πέρα, στην τριάδα του κέντρου θα βρίσκονται οι Σάμαρης, Ταχτσίδης και ο Κονέ λίγο πιο μπροστά τους ως ελεύθερος, αφού φαίνεται πως λόγω εμπειρίας αφήνει στον πάγκο τον Μάνταλο.

Στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Μήτρογλου που δείχνει σε καλή κατάσταση, στα δεξιά ο Σαλπιγγίδης και στα αριστερά πιθανότατα ο Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος μάλλον... «τρώει» μάλλον τη θέση από τον Σαμαρά, που άργησε να βρει ομάδα και βρίσκεται σε μέτρια επίπεδα φυσικής κατάστασης…

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :