Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

«ΔΕΝ ΜΕ ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΕΚΠΛΗΞΗ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ»



Την πίστη του ότι η Βέροια μπορεί να πάρει θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Ολυμπιακό εξέφρασε ο Χαβιέρ Κάμπορα, ο οποίος τόνισε πως περίμενε την εμφάνιση που πραγματοποίησαν οι ερυθρόλευκοι στο ματς με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη NOVA:

Για το αν περιμένει να έρθουν κι άλλα γκολ: «Ναι, είχα την τύχη να σκοράρω στο τελευταίο παιχνίδι, ήταν ένα γκολ του οποίο το έψαχνα, ένα γκολ το οποίο το ήθελα πολύ να ξανασκοράρω εδώ στην Ελλάδα, ελπίζω να' ναι το πρώτο απ' τα πολλά επόμενα που μπορούν να έρθουν».

Για το αν μπορεί να σκοράρει και απέναντι στον Ολυμπιακό: «Αυτός είναι ο στόχος, είμαι επιθετικός, άρα σαν επιθετικός πρέπει να θέλω να είμαι κοντά στις φάσεις αρχικά και μετά να τις τελειώνω κιόλας».

Για το αν τρόμαξε με τον Ολυμπιακό που είδε απέναντι στην Ατλέτικο: «Όχι, δε με τρομάζει κι ούτε προκάλεσε σε μένα κάποια ιδιαίτερη έκπληξη η χθεσινή απόδοση του Ολυμπιακού. Γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά ποιος είναι ο Ολυμπιακός, εγώ πέρυσι είδα κι αρκετά παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου έκανε μια πολύ καλή χρονιά πέρυσι, επομένως δεν υπήρχε κάτι που θα μπορούσε να με ξαφνιάσει. Έχουμε πλήρη επίγνωση με ποια ομάδα έχουμε να παίξουμε, γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά ότι ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα αυτή τη στιγμή και σαν ομάδα συνολικά, αλλά και σ' ατομικό επίπεδο».

Για το τι πρέπει να προσέξει η Βέροια και τι παιχνίδι πρέπει να κάνει: «Πιστεύω ότι πρέπει να κάνουμε ένα πάρα πολύ συγκεντρωμένο παιχνίδι, πρέπει να' χουμε απόλυτη συγκέντρωση, προσοχή και εγρήγορση καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού κι από εκεί και πέρα να προσπαθήσουμε να κάνουμε το τέλειο παιχνίδι σε όλες τις γραμμές, να προσπαθήσουμε να επιβάλλουμε το δικό μας το παιχνίδι, τον δικό μας τον ρυθμό και μ' αυτόν τον τρόπο να προσπαθήσουμε να φέρουμε βαθμό ή βαθμούς πίσω».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :