Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

ΜΕ ΕΚΛΕΚΤΗ... ΠΑΡΕΑ Ο ΜΠΕΝΙΤΕΣ! (ΡΗΟΤΟ)



Τα 100 παιχνίδια με την Εθνική ομάδα της Παραγουάης συμπληρώνει στον αγώνα με τα ΗΑΕ ο Ρόκε Σάντα Κρουζ, ένας θρύλος του ποδοσφαίρου της χώρας, ο οποίος έχει περάσει από μεγάλες ομάδες στην καριέρα του.

Η αποστολή της Εθνικής Παραγουάης βρίσκεται στην Αυστρία για το συγκεκριμένο φιλικό και το «παρών» δίνει και ο Χόρχε Μπενίτες που έχει κληθεί.

Μάλιστα, ο νεαρός επιθετικός του Ολυμπιακού μετείχε στη selfie που ανάρτησε στα social media ο Σάντα Κρουζ, προκειμένου να θυμάται το σημερινό παιχνίδι.

Ο Μπενίτες βρίσκεται πάνω αριστερά στη φωτογραφία και σίγουρα θα θυμάται για πολλά χρόνια την στιγμή που ο Σάντα Κρουζ έβγαλε την αναμνηστική φωτογραφία, καθώς αποτελεί τιμή για τον ίδιο να έχει στη... συλλογή του ένα ενσταντανέ με έναν εκ των θρύλων του ποδοσφαίρου της Παραγουάης.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :