Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ... ΕΥΡΩ-ΦΑΠΑ!

Ευτυχώς αυτή τη φορά δεν υπάρχουν φωνές για την... παράγκα του Europa League, γιατί δεν θα το αντέχαμε. Δείτε αναλυτικά τι έγραψαν τα πράσινα ΜΜΕ μετά την -καθιερωμένη πλέον- Ευρωφάπα :


prasinanea.gr : Δεν ήταν αρκετό...

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα από την Ντινάμο Μόσχας στο "Απόστολος Νικολαΐδης" και άρχισε με το αριστερό τις υποχρεώσεις του στο Europa League. Οι πράσινοι ανέβηκαν μετά το 0-2, μείωσαν το σκορ και είχαν ευκαιρία να φτάσουν μέχρι την ισοφάριση.


ε το αριστερό ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο Europa League o Παναθηναϊκός καθώς γνώρισε την ήττα με 2-1 από την Ντινάμο Μόσχας στην πρεμιέρα των ομίλων. Σε ένα ματς όπου οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα καθώς πλην των δυο γκολ είχαν και δυο δοκάρια.


leoforos.gr : Έμεινε στην προσπάθεια (pics)

Η σαφώς ανώτερη Ντιναμό Μόσχας επικράτησε 2-1 στη Λεωφόρο του Παναθηναϊκού, ο οποίος στο τελευταίο μισάωρο του αγώνα έδειξε πως θα μπορούσε να διεκδικήσει κάτι καλύτερο.

Με το... αριστερό ξεκίνησε τη φετινή του προσπάθεια στους ομίλους του Europa League ο Παναθηναϊκός, γνωρίζοντας την ήττα με 2-1 από την Ντιναμό Μόσχας. Οι Ρώσοι απέδειξαν και στην πράξη αυτό που γνωρίζαμε στα χαρτιά, ότι είναι δηλαδή η κορυφαία ομάδα αυτού του ομίλου και με γκολ των Κοκόριν και Ιόνοφ πήραν σημαντική νίκη μέσα στην έδρα των "πράσινων". Το "τριφύλλι" πάντως, με την εμφάνιση που πραγματοποίησε στο τελευταίο μισάωρο της αναμέτρησης, όταν και κυριάρχησε στο γήπεδο (μειώνοντας το σκορ με τον Ντίνα), έδειξε πως ίσως να φοβήθηκε περισσότερο από ότι θα έπρεπε τους Ρώσους και δεν τους πίεσε για να τους οδηγήσει πιο εύκολα στο λάθος. Όπως και να έχει αυτή η ήττα αποτελεί μια πρώτη χαμένη μάχη στην προσπάθεια πρόκρισης στην επόμενη φάση, η οποία παραμένει εφικτή, ειδικά αν έρθει η νίκη μέσα στην Πορτογαλία επί της Εστορίλ στη δεύτερη αγωνιστική.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :