Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

«ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ... ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ»



Ο ΠΑΟΚ είναι… on fire τον τελευταίο καιρό, όπως ανέφερε ο Μακ και σχολίασε ότι βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση από τον Ολυμπιακό.

Ενθουσιασμένος από την αγωνιστική κατάσταση του ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο Ρόμπερτ Μακ σε δηλώσεις που έκανε στην «SportDay». Ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός ευχήθηκε να συνεχίσει να σκοράρει με την ίδια συνέπεια η ομάδα της Θεσσαλονίκης, την οποίο χαρακτήρισε καλύτερη από τον Ολυμπιακό τη δεδομένη στιγμή.

Επιπλέον, εξέφρασε την πίστη ότι η ομάδα του μπορεί να χτυπήσει πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

Οι αριθμοί για σένα λένε ότι έχεις φτάσει τα πέντε γκολ σε οκτώ παιχνίδια, κάτι που δεν μοιάζει να είναι τυχαίο…

«Ναι! Αλλά για να είσαι πραγματικά χαρούμενος δεν φτάνει μόνο το γκολ, αλλά και η συνολική προσπάθεια της ομάδας. Έχουμε πετύχει αρκετά γκολ, έχουμε πετύχει κάποιες νίκες και προχωράμε. Δεν μπορούμε και δεν πρέπει να μείνουμε εδώ, διότι τα παιχνίδια όχι μόνο συνεχίζονται, αλλά τώρα άρχισαν. Τελείωσε ο αγώνας με τον ΟΦΗ, είναι πλέον πίσω μας και κοιτάζοντας μπροστά μας έχουμε ένα σημαντικό και κρίσιμο παιχνίδι στο Γιουρόπα Λιγκ με αντίπαλο την Γκινγκάμπ στη Γαλλία. Οπότε είναι σημαντικό να μπορείς να συνεχίζεις και να κοιτάς πάντα μπροστά, σε αυτό που θες να κάνεις και όχι σε αυτό που έχεις ήδη κάνει. Το καλό για εμάς στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ είναι ότι καταφέραμε να το κάνουμε δικό μας στο πρώτο μέρος με τον τρόπο που παίξαμε, με αποτέλεσμα να έχουμε ηρεμία στα υπόλοιπα 45 λεπτά».

Για την αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό (που αναβλήθηκε μετά τη συνέντευξη -άρα δεν θα γίνει την Κυριακή) ο Μακ τόνισε:

«Είμαστε καλύτεροι από τον Ολυμπιακό αυτή τη στιγμή. Τον έχω δει τον Ολυμπιακό. Τώρα, είμαστε καλύτεροι. Θα πάμε στην έδρα του Ολυμπιακού και δε θα χάσουμε, σας το λέω από τώρα».

Πιστεύετε ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να είναι διεκδικητής του τίτλου;

«Αυτό πιστεύω από την πρώτη μέρα που βρέθηκα στην ομάδα. Ήρθα στον ΠΑΟΚ, σε μια ομάδα που θα παίξει για το πρωτάθλημα. Πρέπει όμως κάθε φορά να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι που ακολουθεί, και τώρα ετοιμαζόμαστε για ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι. Δεν πρέπει ποτέ να έχεις στο μυαλό σου άλλο παιχνίδι εκτός από αυτό που είναι το επόμενο».

Ποιο είναι το μυστικό της ομάδας που αποδίδει τόσο καλά;

«Αν υπήρχε δεν θα το έλεγα. Δεν υπάρχει όμως. Μερικές φορές, τα πράγματα είναι απλά. Είμαστε ομάδα. Μαζί παίζουμε άμυνα, μαζί παίζουμε επίθεση, μαζί πάμε μπροστά και μαζί γυρίζουμε πίσω. Δεν υπάρχει κάποιος που είναι καλύτερος από τον άλλον. Όλοι παίζουμε στο 100%. Μας αρέσει να μην αφήνουμε τον αντίπαλο να πετύχει γκολ και εμείς θέλουμε να βάζουμε αρκετά γκολ. Έχουμε ένα μέσο όρο κοντά τρία γκολ ανά παιχνίδι και την ίδια στιγμή έχουμε δεχθεί μόνο ένα γκολ. Αυτό κάτι δείχνει. Δείχνει ότι δουλεύουμε, ότι δουλεύουμε σωστά».

Έχει και άλλα περιθώρια βελτίωσης ο ΠΑΟΚ;

«Θα το δούμε παιχνίδι με το παιχνίδι. Έχουμε πολλά και συνεχόμενα παιχνίδια, και αυτό που θέλουμε είναι να προσπαθούμε να βρούμε ξεκούραση μέσα από τα παιχνίδια, όπως έγινε με τον ΟΦΗ. Θέλουμε πάντα το γρήγορο γκολ για να μπορούμε να διαχειριστούμε το παιχνίδι και τον ρυθμό του. Τώρα τελευταία είμαστε… on fire και ελπίζω αυτό να συνεχιστεί. Αυτό που ξέρω είναι πως όλοι το θέλουμε και όλοι δουλεύουμε για να το πετύχουμε».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :