Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

«ΦΟΒΗΘΗΚΕ» ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΑ... ΓΥΡΝΑΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΧΑΡΕΪΝΤΕ!



Τον Ολυμπιακό αντιμετωπίζει για τη δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League η Μάλμε, παιχνίδι το οποίο θα διεξαχθεί σε περίπου δέκα ημέρες.

Δύσκολο παιχνίδι για τους Σουηδούς, οι οποίοι δεν έχουν εμπειρία από το Champions League, με τον Έγκε Χαρέιντε, πάντως, να τονίζει πως η ομάδα του θα παραταχθεί για το καλύτερο δυνατό.

«Θα είναι ματς γιορτή για εμάς, αλλά δεν θα κατέβουμε μόνο για τη συμμετοχή. Έχουμε φιλοδοξίες για αποτέλεσμα και θα τα δώσουμε όλα για να κερδίσουμε. Σίγουρα ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί. Διαθέτει έμπειρους παίκτες και σπουδαία ομάδα. Πρόσφατα νίκησε την Ατλέτικο και αυτό τα λέει όλα», ήταν τα λόγια του τεχνικού της Μάλμε.

Φαίνεται πως ο προπονητής της Μάλμε "φοβήθηκε" τον Ολυμπιακό από όσα είδε στο παιχνίδι με την Ατλέτικο στο Καραϊσκάκη, καθώς το προηγούμενο διάστημα δεν έχριζε "φαβορί" τους ερυθρόλευκους, λέγοντας πως η ομάδα του θα "παλέψει" με τον Ολυμπιακό για την τρίτη θέση και πως μπορούν να πανηγυρίσουν αυτοί, αφήνοντας τον Ολυμπιακό εκτός Ευρώπης, όπως σας είχαμε ενημερώσει.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :