Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΣΤΟ... «ΠΕΡΙΜΕΝΕ» Ο ΡΟΝΑΛΝΤΙΝΙΟ!



Αναποφάσιστος εμφανίζεται αναφορικά με τον επόμενο σταθμό της καριέρας του ο Ροναλντίνιο, καθώς δεν έχει απαντήσει στην Τσενάι Τάιτανς...

Ο αδερφός και ατζέντης του Ροναλντίνιο, Ασίς, παρά τις επανειλημμένες κλήσεις των Ινδών δεν έχει δώσει ακόμα οριστική απάντηση με αποτέλεσμα η απόκτηση του Βραζιλιάνου αστέρα να μην θεωρείται δεδομένη.

Παράγοντες της Τσενάι Τάιτανς σε μία ύστατη προσπάθεια ταξίδεψαν στη Ρώμη προκειμένου να συναντηθούν με τον Ροναλντίνιο και να τον... πείσουν να φορέσει τη φανέλα του νεοσύστατου συλλόγου.

Ο πρώην παίκτης της Ατλέτικο Μινέιρο βρίσκεται στην ιταλική πρωτεύουσα προκειμένου να πάρει μέρος σε φιλικό για φιλανθρωπικούς σκοπούς με τη συμμετοχή των Μέσι, Ιντσάγκι, Ετό και Ζανέτι.

Στο περιθώριο της αναμέτρησης οι Ινδοί θα επιχειρήσουν να τον πείσουν ν απάει στην ομάα τους.

"Πιστεύω υπάρχουν πολλές πιθανότητες για την Τσενάι. Είμαστε σε επαφή με τον αδερφό του Ροναλντίνιο που είναι και ο ατζέντης του και ελπίζουμε πως θα συνεχιστούν οι διαπραγματεύσεις με θετική κατεύθυνση", τόνισε ο παράγοντας του ινδικού συλλόγου, Πράσαντ Αγκαρουάλ.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :