Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

ΞΕΜΟΥΔΙΑΣΜΑ ΣΤΟ ΣΕΦ ΚΑΙ.... ΜΙΣΟ ΡΕΠΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ



Στο ΣΕΦ θα βρεθούν μετά από πολύ καιρό τα μέλη του Ολυμπιακού, για να συνεχίσουν σήμερα την προετοιμασία τους.

Οι ερυθρόλευκοι επέστρεψαν στην Ελλάδα, αλλά χθες (20/09) προτιμήθηκε να προπονηθούν στο Ρέντη και όχι στο φαληρικό στάδιο, με την τεχνική ηγεσία να δίνει βαρύτητα στη φυσική κατάσταση. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είχε όλους τους παίκτες του στη διάθεσή του, πλην φυσικά των τραυματιών Τρεμέλ Ντάρντεν και Ιωάννη Παπαπέτρου, οι οποίοι άλλωστε αργούν να επανέλθουν σε προπονητικό ρυθμό.

Ο Ολυμπιακός θα πάρει μέρος στο δυνατό τουρνουά «Rixos Cup», το οποίο θα διεξαχθεί το τετραήμερο 23-26 Σεπτεμβρίου στην Κωνσταντινούπολη και θα έχει και τηλεοπτική κάλυψη, με την αναχώρησή του να προγραμματίζεται για το πρωί της Δευτέρας (22/09).

Έτσι, ο Έλληνας τεχνικός θα προπονήσει σήμερα μία φορά τους παίκτες του, στο ΣΕΦ, και θα αφήσει ελεύθερο το απόγευμά τους για να ξεκουραστούν πριν από την αναχώρησή τους για τη γείτονα χώρα.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :