Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

ΟΙ ΔΥΟ ΠΟΥ... ΕΜΕΙΝΑΝ ΗΔΗ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!

Δύο παίκτες για τους οποίους ακούστηκαν... σενάρια και μουρμούρες κατά την απόκτηση τους από τον Ολυμπιακό, ήταν ο Αφελάι και ο Μιλιβόγεβιτς.

Στην περίπτωση του Ιμπραΐμ Αφελάι αδικαιολόγητα βέβαια, αφού δεν υπάρχει θέμα... δανεισμού και κυρίως επιστροφής του στην Μπαρτσελόνα (τα έχουμε ξαναπεί, έχει συμβόλαιο 1+2 και τον ερχόμενο Ιούνιο μένει ελεύθερος από τους "μπλαουγκράνα").

Όσο για την  περίπτωση του Μιλιβόγεβιτς, εδώ όντως έχουμε να κάνουμε με δανεισμό, αλλά και με ρήτρα αγοράς από τον Ολυμπιακό το ερχόμενο καλοκαίρι.

Μετά την εμφάνιση της Τρίτης κόντρα στην Ατλέτικο, ο μεν πρώτος έδειξε ότι πια δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα τραυματισμού και βρίσκει σιγά σιγά τον καλό του εαυτό, ενώ κλήθηκε ξανά και στην Εθνική Ολλανδίας. Ασίστ στο πρώτο γκολ, το δεύτερο το πέτυχε ο ίδιος...

Αναφέρουμε λοιπόν ότι η αρχική συμφωνία προβλέπει επέκταση της συνεργασίας έως το καλοκαίρι του 2017 σε περίπτωση που το θελήσει ο Ολυμπιακός. Το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από τη Μπαρτσελόνα και το δικαίωμα της μονομερούς ανανέωσης για ακόμη δύο σεζόν το έχει η ομάδα.

Ο δεύτερος έπεισε αν μη τι άλλο ότι μπορεί να είναι το... λιγότερο ισάξιος του Σάμαρη και η ρήτρα στο συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό μόνο απαγορευτική δεν είναι για το ερχόμενο καλοκαίρι. Με λίγα λόγια, το σκεπτικό της διοίκησης δείχνει να δικαιώνεται, και είναι ότι "δείξτε μας ότι αξίζει να πληρώσουμε για σας".

Με τα τωρινά δεδομένα λοιπόν και αν δεν αλλάξει κάτι... δραματικά και οι δύο είναι δεδομένο ότι θα συνεχίσουν (πέρα από την τρέχουσα χρονιά) στον Ολυμπιακό.

Για τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς, αρκεί να ενεργοποιηθεί η συμφωνηθείσα με την Άντερλεχτ οψιόν αγοράς...

* Απόδειξη για τα παραπάνω αποτελεί η περίπτωση Ρομπέρτο, που μάλιστα δεν υπήρχε οψιόν αγοράς από την Ατλέτικο Μαδρίτης αλλά τελικά ο Ολυμπιακός έβγαλε απ΄οτα ταμεία του 6 εκ ευρώ και τον απέκτησε, αφού πρώτα "έβγαλε" ο Ισπανός γκολκίπερ τα... μάτια μας!


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :