Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

ΦΕΡΝΕΙ ΕΝΕΝ ΚΑΙ... ΕΚΠΛΗΞΗ Ο ΕΝΡΟΤΟ; *ΒΙΝΤΕΟ*



O γνωστός ατζέντης Κριστόφ Ενροτό άνοιξε σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr", δίαυλο επικοινωνίας με τον Ολυμπιακό για τον Ενέν και... παίκτη-έκπληξη!

Με βάση νεότερη ενημέρωση από το Βέλγιο ο Κριστόφ Ενροτό (o οποίος είναι και πίσω από την μεταγραφή του Μιλιβόγιεβιτς) θα κάνει -επί ελληνικού εδάφους- επαφές με τον Ολυμπιακό και για άλλα μεταγραφικά θέματα εκτός από τον Ενέν. Τον νεαρό παίκτη τον οποίο από νωρίς το απόγευμα οι Βέλγοι έστελναν στον Ολυμπιακό (δείτε το σχετικό θέμα και το βίντεο ΕΔΩ) και για τον οποίο, σύμφωνα με το δημοσίευμα, υπάρχει πληροφορία πως έκλεισε με συμβόλαιο 4 ετών. Ο γεννηθείς το 1996 διεθνής επιθετικός είχε μείνει χωρίς συμβόλαιο, αναζητώντας τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Πέραν του Ενέν (που εφόσον κλείσει δεν είναι ξεκάθαρο εάν προορίζεται για την Κ-20) όμως, οι ίδιες πηγές που επικαλείται το δημοσίευμα, αναφέρουν πως ο πολύ γνωστός μάνατζερ, που έχει εξαιρετικές σχέσεις με τον Ολυμπιακό επιφυλάσσει και μία... έκπληξη της... τελευταίας στιγμής.

Μία έκπληξη την οποία θα αποκαλύψει στις συζητήσεις της Τρίτης και που θα αφορά άλλον ποδοσφαιριστή.

Ο πρωταθλητής Ελλάδας πάντως από μέρους του ξεκαθάρισε το βράδυ της Δευτέρας πως οι μεταγραφές του τελείωσαν και ότι δεν θα γίνει κίνηση για κάποιον ελεύθερο ποδοσφαιριστή, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει.

Οι ερυθρόλευκοι μάλιστα ήταν κάθετοι ως προς αυτό, ενώ δεν υπήρξε μία επιβεβαίωση για τον Ενέν.

Πάντως, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, υπάρχουν πηγές που δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο ακόμα μίας προσθήκης που θα έχει να κάνει με ελεύθερο παίκτη. Όλα αυτά βέβαια θα φανούν τα προσεχή 24ωρα.

Τέλος στην Ισπανία επιμένουν πως ο Μίτσελ ήθελε μέχρι και την τελευταία στιγμή τον Ζόνας όμως η Βαλένθια δεν έχει ανακοινώσει πως ο παίκτης έμεινε ελεύθερος ενώ φέρεται να αρνήθηκε την μεταγραφή του στην Σεβίλλη.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :