Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

ΥΠΟΚΛΙΣΗ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ ΣΕ ΔΥΟ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ!

Ο Κώστας Μήτρογλου μίλησε για τον... πρώην συμπαίκτη του στη Φούλαμ και νυν στον Ολυμπιακό, Παϊτίμ Κασάμι, για τον οποίο τόνισε ότι μιλάει με... τα μάτια με τον Ελβετό μέσο και μαζί μπορούν να κάνουν σπουδαία πράγματα στο μεγάλο Λιμάνι.

«Μου έδωσε τη μπάλα ακριβώς εκεί που την ήθελα. Φάνηκε εύκολο, αλλά δεν ήταν. Με ξέρει πολύ καλά και τον ξέρω κι εγώ επίσης. Μαζί μπορούμε να κάνουμε πολλά ωραία πράγματα φέτος. Εμείς μιλάμε με τα μάτια. Είναι σπουδαίος παίκτης και σπουδαίο παιδί ο Παϊτίμ. Θα έχουμε εξαιρετική συνεργασία που θα βελτιώνεται όσο περνούν οι αγώνες», έλεγε ο Μήτρογλου μετά το ματς της Τρίτης με την Ατλέτικο στο περιβάλλον του, όπως αναφέρει η «Real News».

Παράλληλα ο «πιστολέρο» εξέφραζε τον θαυμασμό του και για τον Ιμπραΐμ Αφελάι, λέγοντας ότι χρειάζεται εκτός από ικανότητα και χαρακτήρα για να βάλεις γκολ στη μοναδική φάση που σου παρουσιάζεται σε αυτό το υψηλό επίπεδο.

Για τη συνεργασία του πάντως με τον 26χρονο επιθετικό μίλησε και ο Παϊτίμ Κασάμι μετά το ματς με την Ατλέτικο, δηλώνοντας πως: «Τον ξέρω πολύ καλά τον Κώστα. Είναι παίκτης με πολλή ποιότητα. Είμαι χαρούμενος για εκείνον που έβαλε αυτό το γκολ. Είναι καλό για την ψυχολογία του. Είναι σημαντική νίκη και για τον σύλλογο».

Ενώ κλείνοντας επισήμανε ότι: «Τον έψαχνα και στο προηγούμενο ματς πρωταθλήματος τον Μήτρογλου. Τον έψαξα με την Ατλέτικο για να τον βοηθήσω ν΄ ανακτήσει την εμπιστοσύνη στον εαυτό του. Είναι σπουδαίος παίκτης. Πέρασε ένα δύσκολο διάστημα και χρειαζόταν βοήθεια. Είμαι χαρούμενος που του έδωσα την ασίστ κι έβαλε το γκολ».

*Εδώ να αναφέρουμε τη συνεργασία των δύο παικτών στον χθεσινό αγώνα με τη Βέροια, όταν ο Ραούλ Μπράβο απέκρουσε λίγο πριν τη γραμμή το σουτ του Μήτρογλου, μετά από ασίστ πάρε-βάλε του Κασάμι, αν και... εύκολα θα μπορούσε να είχε σκοράρει ο ίδιος.


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :