Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΟΥ ΤΡΕΒΙΖΟ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ Ο ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ!

Άτυχος στάθηκε ο Ιωάννης Παπαπέτρου, που στην πρωινή προπόνηση της ομάδας  υπέστη βαρύ διάστρεμμα στο αριστερό πόδι και μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο του Τρεβίζο για εξετάσεις.

Σε μία φάση της προπόνησης ο νεαρός σμολ φόργουορντ γύρισε τον αριστερό του αστράγαλο, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει με πόνους.

Το ιατρικό τιμ τον εξέτασε άμεσα και διαπιστώθηκε βαρύ διάστρεμμα στο ίδιο πόδι που είχε χτυπήσει πριν από ενάμιση μήνα στην προετοιμασία της Εθνική Νέων Ανδρών.

Ο παίκτης θα υποβληθεί σε εξονυχιστικές εξετάσεις στο νοσοκομείο του Τρεβίζο για να εκτιμηθεί επακριβώς η κατάσταση και να γίνει γνωστό το διάστημα της απουσίας του από τα παρκέ. 

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων θα βγουν εντός της ημέρας, οπότε λογικά αργότερα θα μπορούμε να σας πούμε περισσότερα. Η πρώτη εκτίμηση παραπέμπει σε... Μανιάτη, που θα χρειαστεί το λιγότερο 20 μέρες για να επανέλθει πλήρως, αν και δεν μπορούν ακόμα ν'αποκλειστούν και τα χειρότερα...


Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :