Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΙΚΡΑ ΙΤΑΛΩΝ ΓΙΑ ΚΑΣΑΜΙ ΠΟΥ... «ΒΡΗΚΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ»



Όταν ο Ολυμπιακός είχε αποκτήσει τον Βάις, οι Ιταλοί είχαν γράψει πάρα πολλά άρθρα για έναν πάρα πολύ καλό παίκτη, όπως τον χαρακτήριζαν, ο οποίος έφυγε από τη γείτονα χώρα, δίχως κάποια ομάδα να πάρει το 100%. Έτσι, τότε είχε χαθεί ένας θεαματικός παίκτης, ο οποίος συνέχισε την καριέρα του στην Ελλάδα.

Κάτι παρόμοιο συμβαίνει τώρα και με τον Κασάμι. Ο Ελβετός είχε περάσει από την Παλέρμο, αλλά αποχώρησε για να πάει στη Φούλαμ αργότερα και στη συνέχεια στον Ολυμπιακό. Με τις τόσο καλές εμφανίσεις που κάνει ο μέσος του Θρύλου, ήταν φυσικό για τους Ιταλούς να κάνουν ξανά την... αυτοκριτική τους.

«Κρίμα! Γιατί τον είχαμε μέσα στο σπίτι μας κι όπως συμβαίνει συχνά, τον χάσαμε και τώρα τρέχουμε. Στα 22 χρόνια του βρήκε τον παράδεισό του στην Ελλάδα», γράφουν σχετικά οι Ιταλοί, που αναγνωρίζουν πως ακόμα ένας καλός παίκτης γλίστρησε μέσα από τα χέρια τους για να έρθει στο Θρύλο.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :